webshop menü
Szösszenet #szervizkaland

ACMT minősítést szereztünk!

Örömmel tájékoztatom a kedves olvasóközönséget, hogy szerviz-alapító munkatársam, Bognár András (alias Dr. iPod) az elmúlt héten sikeresen letette az ACMT (Apple Certified Macintosh Technician) minősítéshez szükséges vizsgákat.

Apple Certified Macintosh TechnicianA minősítés megszerzéséhez szükséges első vizsga (Macintosh Service Certificate Exam) az Apple gépek hardveres problémáinak felderítésére illetve a biztonságos szervizelésre fekteti a hangsúlyt, míg a második vizsgán (Mac OS X 10.6 Troubleshooting Exam) az OS X alapos ismeretéről kell számot adni, főleg problémamegoldási szinten. Az alapvető tárgyi ismereten kívül még fontos ismerni az Apple politikáját és irányelveit a szervizeléseket illetően. A vizsga angol nyelven zajlik és a tananyagul szolgáló két vaskos kötet is sajnos csak angolul érhető el.

Az Apple megköveteli, hogy naprakész tudással rendelkezzünk szervizelés terén, ezért ezeket a vizsgákat évi rendszerességgel teljesítenünk kell majd.

Egyfelől örülünk annak, hogy bármi hasonló minősítés („papírfecni!”) nélkül is színvonalas és lelkiismeretes munkát tudtunk végezni, amit szerencsére elégedett ügyfeleink növekvő tábora is tanúsít, ugyanakkor fontosnak érezzük azt is, hogy az Anyacég által is elismertek legyünk.

:)

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük