webshop menü
MagSafe töltő ragasztása #blog #szervizkaland

MagSafe töltő javítás

Időnként kapunk meghibásodott MagSafe töltőket is, hogy próbáljunk velük kezdeni valamit. Egy részükön szerencsére tudunk segíteni.

A probléma ott gyökerezik, hogy sokan nagyon szorosan rátekerik a kábelt a töltőre, amikor nem használják, emiatt lassan megtörik a kábel belül, és egyszer csak azt vesszük észre, hogy nem tölti a gépet. Ha a töltő felőli részen ment tönkre a kábel, azon szerencsére tudunk segíteni, a minap is javítottunk egy ilyen töltőt, az összeillesztéséről készítettünk pár képet, a szétszedési módszerünket viszont titokban tartjuk.

Bár nem egyszerű szétszedni az Apple MagSafe töltőjét, mivel egybe van hegesztve a műanyag háza, nyommentesen szét tudjuk szedni az eszközt és utána össze is tudjuk úgy illeszteni és ragasztani, hogy nem látszik rajta a beavatkozásunk. Ha a kábel töltő felőli oldala tört meg, azon tudunk segíteni, mindössze kb. 5 centivel rövidebb lesz a kábel, mert a törött részt le kell vágni és újraforrasztani a töltő belsejébe. Ha a csatlakozó felőli oldal tört meg, azon nehezebb segíteni, de megpróbálunk mindenképp.

Egy ilyen töltő igen költséges, ezért ha tönkremegy, mindenképp érdemes megjavíttatni árának töredékéért.

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

2 hozzászólás

  1. Völgyi Attila on

    Tisztelt címzett,

    Érdeklődni szeretnék MacBook Pro-hoz való (talán 85W?) MagSafe1 töltő javításának költsége iránt.

    A honlapjukon írtakhoz hasonlóan egy idő után már nem töltött többé. A kábelnek egyik végén sem látszik sérülés. Feltekerve nem volt túl szorosan, de ettől még lehet, hogy ez okozott gondot. Örülnék, ha meg tudnák javítani.

    Attila

    Válasz
    • Bognár András on

      Kedves Attila!

      A Magsafe töltőket bruttó 8-12.000,- Ft-os költségen tudjuk javítani hibától függően. Ha elhozza a töltőt, díjmentesen átvizsgáljuk és pontos árajánlatot adunk a hiba javítására. Ha nem volna érdemes javítani a töltőt nagyfokú sérülésből adódóan, úgy alkatrésznek be tudjuk számítani 1.000,- Ft-ért.

      Szaküzletünkben van lehetőség eredeti, új töltőt vásárolni kedvező áron. Utángyártott töltőket nem árusítunk.

      Üdvözlettel:
      Bognár András

      Válasz

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük