Steelseries gamer fejhallgató javítás cikk kép #szervizkaland #mac #szervizkaland

Steelseries Gamer fejhallgató javítása

A mostani gazdasági helyzetben mi még inkább arra hívjuk fel a figyelmet, hogy nem feltétlen érdemes folyton egy új eszköz irányába kacsintgatnunk. Hiszen, ha nincsen egy tárgy elhasználva, a javítás többnyire megéri. Kimondottan akkor, ha egy eleve drágább eszközről beszélünk. Ezek közé tartoznak természetesen az Apple termékek nagy része, vagy egyéb audiofil, vagy gamer kiegészítők is. A következő páciens egy Steelseries fejhallgató volt.

Olvass tovább! »

MacBook Pro bekapcsológomb káosz

Egy másik szervizből jött át a készülék, hogy nem kapcsol be a készüléke. Régebben valahol már volt ilyen problémával javításon, de a hiba újbóli jelentkezése után elvitte egy hivatalos szervizbe a készüléket, ahol meglepő látvány fogadta a kollégákat és átirányították az ügyfelet hozzánk. Nézzük meg a következő MacBook Pro bekapcsológomb nem szakszerű javítását.

A friss és új paszta a processzoron.

Karbantartás? Mac-könnyebbülés a gépednek

A készülékeink karbantartása legalább olyan fontos, mint a mi tisztálkodásunk. A következő cikkben pár elrettentő példával szeretnénk bemutatni, hogy mi lesz a gépeddel, ha nem hozod el időben egy erősen ajánlott karbantartás elvégzésére.

Merevlemez cikk kép

Merevlemez? Lejárt lemez..

Az elmúlt 5 évben nagy változás ment végbe az itthoni gépparkban. Míg 5 éve leginkább a régebbi készülékek jöttek tömegesen hozzánk, mostanra már ezek csak néha-néha tűnnek fel. Érthető módon, mivel az utolsó merevlemezzel szerelt MacBook 2012-ben volt utoljára sláger termék. Az iMac-eket még pár éve is merevlemezzel értékesítették, vagy egy úgynevezett „FusionDrive” megoldással, ami… Read more »

Szösszenet

Okosabb fűtésvezérlés programozása KNX rendszerben

A lakásunkban az ipari standard KNX rendszerrel vezérlem a főbb funkciókat: lámpák kapcsolása, dimmelése, redőnyök mozgatása, fűtésvezérlés és más apróságok. Ebben a rövid cikkben a fűtésvezérlés mikéntjét mutatom be, mert egy látszólag egyszerűnek tűnő téma is nagyon csavaros tud lenni. Pláne, ha ezt még a hűtéssel is kombinálnánk… Az majd egy következő fejezet lesz. A… Read more »