Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999

Garmin Vívoactive 3

104 900 Ft114 900 Ft

1 év magyar cseregaranciával! Ha meghibásodna a Garmin vívoactive 3 okosórád, az ingyenes bevizsgálást követően gyári cserekészüléket biztosítunk.

 • 15-nél több, előre feltöltött GPS-es és beltéri sportalkalmazás (jóga, futás, úszás, stb.)
 • Erőnlét és stressz szint-mérés a VO2 max és fitnesz-kor becslésekkel, ²
 • Számos kapcsolt szolgáltatás ³: okos értesítések, automatikus tevékenység feltöltés a Garmin Connectre, LiveTrack és a továbbiak
 • Akkumulátoros üzemidő: általános használattal, okosóra módban 7 nap! GPS használattal 13 óra!
 • És még megszámlálhatatlan okos funkció, lásd a részletes leírásunkban, lejjebb.

Szín

 • 1 ÉV MAGYAR CSEREGARANCIÁVAL! Ha netán meghibásodna a Garmin vívoactive 3 okosórád, nem kell külföldre küldened, hanem ingyenes bevizsgálást követően egy gyári cserekészüléket kapsz a kezedbe (általában raktárról, de legkésőbb egy héten belül a gyártótól).

  Garmin vívoactive 3: tudatos életvitel, fejlődésközpontú sportolás

  A Garmin vívoactive 3 okosórát az aktív életre tervezték. Több mint 15 sportág közül választhatsz és bármelyiket egy pillanat alatt indíthatod. A beépített GPS rögzíti a megtett távolságot, ütemet, helyzetet és még sok-sok hasznos információt a kültéri sportolásaid során. Innentől kezdve nincs mellébeszélés, mozdulj ki és mérd a teljesítményed!

  Az okosóra, melyet teljesen egyedivé tehetsz

  A vívoactive 3 kompatibilis a Connect IQ áruházzal, ahonnan óraszámlapokat, widgeteket vagy alkalmazásokat tölthetsz le az okosórára, így teljesen személyre szabhatod. Ha lakásod SmartThings lámpákkal van felszerelve, távolról akár azokat is vezérelheted, de áttekintheted például az időjárást is az AccuWeather alkalmazásokkal. Az ingyenes Face It™ használatával pedig saját fényképeidet láthatod el egyedi mutatókkal és számokkal.

  Garmin vívoactive 3, okosóra, profi okosóra sportolóknak, okosóra sportolóknak, sport karóra, okos sportkaróra, sport okosóra Garmin vívoactive® 3, Garmin vívoactive® 3 sportkaróra

  Új szint a sportolásban, elszántaknak – a Garmin vívoactive® 3 okosórával

  Próbálj ki egy új sportot a Garmin vívoactive 3-mal!

  A Garmin vívoactive 3 segít aktívan élni. Az okosórán előre betöltöltve több, mint 15 sportág opciója található, ezek közül választhatsz. Ezáltal pedig meglásd, rá fogsz kapni új sportok ízére. Akár golfozni, biciklizni, jógázni mész, akár a SUP-ot szeretnéd éppen kipróbálni egy pillanat alatt a kért program fut a karodon! Ha kültérre indulsz, nyugodtan hagyd otthon telefonod, a vívoactive 3 – a GPS vevőjével – minden fontos adatot rögzíteni fog! A snowboardtól kezdve az úszásig legalább egy tucat lehetőség közül választhatsz. Milyen lenne, ha részletes statisztiákat tudnál vezetni a különböző sportágakról, kiderítve ezáltal, melyik az igazán Neked való? Na, belevágsz?

  Ellenállóság – kompromisszumok nélkül

  Bátran vidd magaddal az órát, bármilyen időjárás is legyen odakint. Nemcsak hogy úszni vagy zuhanyozni lehet benne, de a Garmin Chroma Display™ akkor is látható, ha közvetlenül éri a napfény. Mindezt az extra-ellenálló Corning® Gorilla® üveggel. A Side Swipe™ beviteli rendszer gyors  görgetést, navigációt tesz lehetővé a menükben, widgetek között. Azt is eldöntheted, hogy a hüvelyk vagy a mutatóujjaddal görgetsz, ez is beállítható az okosóra menüjében. Kényelmes, egyszerű és a képernyő is mindig jól látható – ez a vívoactive 3.

  Milyen színben kéred?

  Az vívoactive 3 az alábbi változatokban vásárolható meg:

  SzínCikkszámÁr
  Fekete acél010-01769-02104 900,-
  Fekete/szürke010-01769-12114 900,-
  Fehér acél010-01769-22104 900,-

  Tölts le vagy hozz létre edzéseket!

  Tartsd frissen edzőnaptáradat! Készítsd el egyedi futó, kerékpáros vagy kardió terved, vagy éppen le is tölthetsz egyet! A vívoactive 3 okosóra figyelemmel kíséri a gyakorlataidat, ismétléseidet és a szetteket is. Arra is ügyel, mikor kell pihenned. Még haladó sportolók is beleesnek néha abba a hibába, hogy túlhajszolják magukat. A jó hír, hogy veled ez innentől nem fog előfordulni.

  A Garmin vívoactive 3 okosóra nem alszik: fitnesz- és stressz-szint figyelés 0-24-ben

  Nehéz mindig megfigyelni magunkat, állapotainkat, pedig a tudatos életmódhoz ez erősen ajánlott. Ebben is segít neked a Garmin vívoactive 3. Figyelemmel kísérheted a legfontosabb fitnesz és wellnesz adataidat az egész nap működő Elevate™, csuklón mért szívritmusinformációkkal ². A begyűjtött adatokkal a vívoacitve 3 megbecsüli a VO2 max értékedet és fitnesz korodat. Ez a két adat pedig a fizikai állóképességedet tükrözi, melyet megfelelő gyakorlatokkal fejleszthetsz is. Figyeli ezen kívül a HRV-t (szívfrekvencia-variabilitás) mely a stressz-szinted megjelenítésére használ. Ezeknek az a célja, hogy megtudja, mi okozhatja szervezeted számára a fizikai vagy érzelmi feszültséget és talán így csökkenteni tudod majd a nyomást. Én kezdek beleszédülni, mennyi mindent tud ez a kis sportkaróra, Te hogy bírod?Nézzük tovább! :)

  Mindig kapcsolódva

  Az élet nem áll meg, ezért a vívoactive 3 akkor is kapcsolódva maradhat telefonoddal, amikor keményen sportolsz vagy edzel. Ha arra alkalmas okostelefonnal társítod, szöveges üzeneteket kaphatsz, vagy akár válaszolhatsz is rájuk 4. Láthatod a közösségi oldalak értesítéseit, e-maileket és egyéb adatokat, közvetlenül a csuklódon. Keresd meg telefonodat, vezéreld a zenelejátszót vagy mutasd meg ismerőseidnek a LiveTrack segítségével, merre jársz éppen. Ha végeztél a tevékenységgel, az óra automatikusan feltölti azt a Garmin Connect online fitnesz közösségi oldalra.

  Megosztás és versenyek

  A tevékenységek feltöltése a Garmin Connectre számos új lehetőséget biztosít. A Garmin Connect egy élénk közösség, ahol az emberek megoszthatják tevékenységeiket vagy akár versenghetnek is. Részt vehetsz kihívásokban és bátoríthatod a barátaidat az új sikerek elérésére. Az elért győzelmeket pedig közzé is teheted a közösségi médiában. A Garmin Connect ingyenes, weben vagy telefonon is elérhető a Garmin Connect™ Mobile alkalmazással.

  Fizess kényelmesen

  A vívoactive 3 a cég első hordható eszköze, mely Garmin Pay¹ érintés alapú funkcióval is rendelkezik. Ez a szolgáltatás Magyarországon még nem érhető el.

   

  Miért ezt választottuk?

  Kiemelten figyelünk arra, hogy APPSolute webshop polcaira kizárólag minőségi eszközök kerüljenek fel. Ez több utánajárást igényel ugyan, viszont így tudjuk nyugodt szívvel ajánlani a boltunkban elérhető összes terméket, legyen az egy MacBook Pro a hipergyors és örömteli munkavégzéshez, egy GoPro Hero5 a vadabb élményekhez, egy DJI drón az emelkedett perspektívákhoz, vagy éppen a Garmin vívoactive 3 okosóra a tudatos életmódhoz, a fejlődésközpontú sportoláshoz. Az Appsolute webshopban elérhető összes eszköz méltó arra, hogy egy polcon szerepeljen az Apple termékeivel. Sőt, a Garmin vívoactive 3 szerintünk komoly riválisa lesz az Apple Watch sorozatoknak.

  Fizikai jellemzők

  Méret, Szélesség x Magasság x Mélység:  43.4 x 43.4 x 11.7 mm
  Kijelző méret (Szélesség x Magasság):  30.4 mm képátló
  Kijelző felbontás (Szélesség x Magasság):  240 x 240 képpont
  Kijelző típus: transzflektív MIP színes érintőkijelző, Corning® Gorilla® Glass 3
  Súly: 43,0g
  Akkumulátor: lítium-ion
  Működési idő: GPS módban akár 13 óra, okosóraként akár 7 nap
  Vízhatlan: Igen
  Nagy érzékenységű vevő: Igen
  Glonass műholdas rendszer használata: Igen

  Térképek és Memória

  Beépített memória:  7 edzés vagy 14 napos tevékenységkövetés

  A Garmin vívoactive 3 funkciói

  • Szívritmus jeladó
  • Lépésszámláló (Foot pod) (opcionális jeladóval)
  • Kerékfordulat és ütem jeladó (opcionális jeladóval)
  • Garmin Connect™ kompatibilis (online közösség, ahol elemezhetők és megoszthatók az adatok)
  • Edzések (versenyzés korábbi edzésekkel)
  • Auto Pause® (szünetelteti az edzést időre vagy sebességre)
  • Auto Scroll (az adatképernyőket váltja automatikusan)
  • Auto Lap® (automatikusan új kört indít)
  • Egyszerű edzések (idő, távolság, kalória cél megadás)
  • Ütem riasztás (jelez, ha kiesett az ütemből)
  • Idő/távolság riasztás (cél elérésekor jelez)
  • Intervallum edzés (beállítható edző és pihenő idők)
  • Személyre szabható képernyők
  • Barometrikus magasságmérő
  • Sportóra
  • Rezgő riasztás
  • Hőmérséklet
  • Edzés hatékonyság
  • Szívritmus alapú kalóriaszámítás
  • Úszási adatok (csapás típusa és száma, medence hossz)
  • Bluetooth technológia
  • Garmin Connect™ Mobile kompatibilis
  • Okostelefonon keresztül kapcsolt funkciók
  Egyéb extrák:
  • Golf, sí, snowboard, evezés, edzőtermi és fitnesz profilok
  • VO2 max számítás
  • oldalsó érintőpanel
  • Garmin fizetés

  A termék magyar nyelvű használati útmutatója ide kattintva érhető el.

  ¹ Csak a résztvevő bankok egyes kártyáival használható, NFC-képes terminálokon. További információkért kattints ide.
  ² A tevékenységkövetés pontosságát számos tényező befolyásolhatja, kizárólag tájékoztató jellegű
  ³ Arra alkalmas okostelefon használatakor
  A válasz funkció kizárólag Android™ telefonokon érhető el. Az Android a Google Inc. bejegyzett védjegye.

  Brand: