Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999

DJI Mavic Pro Platinum Fly More Combo

Raktáron

499 990 Ft

Kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!

Mavic Pro Platinum Fly More Combo vásárlása mellé 25 000 Ft értékű vásárlási utalványt adunk, melyet bármely termékünk megvásárlására felhasználhatsz! Részletek

 • Áttekintés

  A DJI Mavic True 4K felbontású videót és Full HD felbontású lassított felvételt képes rögzíteni: hatékony drón személyes használatra, melyet magadnál tarthatsz, és gyorsan útnak indíthatsz, ha mesteri képeken szeretnél megörökíteni egy-egy pillanatot. Hajtogasd össze, dobd be a hátizsákodba vagy a táskádba, és irány a kaland! Röptetni is ugyanilyen könnyű. A mellékelt vezérlőt vagy az iPhone-odon, illetve iPadeden futó alkalmazást egyaránt használhatod hozzá.

  Hordozható és hatékony

  A kamerától a repüléshez szükséges legfontosabb alkatrészekig a Mavic Pro Platinum minden alkotóeleme miniatűr. Ennek ellenére igen hatékony szerkezet – mely könnyedén irányítható a hozzá tartozó, zsebben is elférő távirányítóval. A DJI egyedülálló OcuSync technológiájának köszönhetően pedig akár 7 kilométernyire (elméleti maximum) is röptetheted a Mavic drónt.

  Egyszerű irányítás iPhone-ról

  Mindössze az iPhone-od és a Mavic Pro Platinum kell hozzá, hogy gyorsan lőhess egy drónszelfit, illetve beállíthasd a követést, ha filmezni szeretnéd valamelyik barátodat, vagy csak egy gyors röptetésre készülsz. A DJI GO app neked is mindent megmutat, amit a kamera lát. Emellett Mavic drónodról is ellát az összes szükséges információval: az akkumulátor üzemidejét, a drón helyzetét és sok más adatot is nyomon követhetsz a segítségével.

  Egyenletes videofelvétel mindenek felett

  Amikor a magasból készülnek a felvételek, az egyenletesség mindennél fontosabb. A Mavic Pro Platinum ezt biztosítja számodra. 4K-s kameráját miniatűr stabilizáló rendszer támogatja, mely a teljes kamerát képes stabilizálni. Így a felvétel minden pixeléből kihozhatod a legtöbbet.

  Filmezz úgy, mint a profik – automatikusan

  A Mavic Pro Platinum kivált egy egész filmes stábot, mindössze az ActiveTrackre lesz szükséged. Elég, ha megmondod neki, kit kövessen, és az ActiveTrack teszi a dolgát. Négy követési módja biztosítja a megfelelő rugalmasságot a kreatív munkához. A Trace mód követi a felvétel tárgyát, vagy előtte repül. A Profile móddal a tárgy mellett röptetheted a drónt. Spotlight módban szabadon repülhetsz, a kamera mindig a tárgyat fogja követni, Circle módban pedig automatikusan körözhetsz a tárgy körül.

  Gondtalan repülés

  A Mavic Pro Platinum még erős szélben is pontosan oda navigál a levegőben, ahová küldöd, és automatikusan a felszálási hely közelében landol, így magabiztosan röptetheted. A Mavic ahhoz is elég okos, hogy észlelje az elé kerülő akadályokat, és elkerülje, amit lát.

  Szórakozás nagy hatásfokon

  Ha még nagyobb izgalmat szeretnél vinni a repülésbe, aktiváld a Mavic sportmódját, mellyel akár 64,8 km/h sebességgel reptetheted a gépedet.

  A csomag tartalma

  DJI Mavic Pro Platinum
  Távirányító és RC kábel
  Három intelligens repülőakkumulátor
  Töltő és tápkábel
  Kettő propellerkészlet
  16 GB-os MicroSD-kártya és micro USB-kábel
  Kamerarögzítő és védőelem
  Rövid használati útmutató
  DJI Mavic Pro hordtáska
  Töltőállomás