Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999

DJI Phantom 4

355 000 Ft

Phantom 4 vásárlása mellé 20 000 Ft értékű vásárlási utalványt adunk, melyet bármely termékünk megvásárlására felhasználhatsz! Részletek

 • DJI Phantom család negyedik generációs sikerterméke, amely már képes kikerülni az útjába eső akadályokat, tereptárgyakat.
  Az 5350mAh intelligens akkumulátorral akár 28 percig is repülhetünk vele.

  Phantom 4 tulajdonságok, újdonságok

  Új kompozit műanyagból készült géptest, mely erősebb és masszívabb elődeinél..

  Az új, első szenzoroknak köszönhetően a Phantom 4 érzékeli a tereptárgyakat és megállítja a koptert, mielőtt az nekimenne. Az alján található dupla kamerarendszernek és az ultrahangos érzékelőknek köszönhetően a Phantom 4 mérnöki precizitással tartja pozícióját, akár beltrében is!

  Hatótávolsága, zavarmentes környezetben akár 5 KM is lehet, amit az új 5350mAh intelligens akkumulátornak köszönhetően magabiztosan ki is élvezhetünk.

  A Phantom 4 egy új kamerát is kapott mely jobb minőségű képeket és videót készít, mint elődje. A felvételi müdok között megtalálható a 4K, de az 1080p 120 fps is a szuper Slow Mo felvételekért.

  Új redundáns repülésvezérlő és gps modulok, melynek köszönhetően a repülés biztonságosabb, mint valaha!

  A Return To Home (Hazatérés) módban mostantól az első szenzorok is szerepet kaptak, miközben madarunk épp hazafele tart, érzékeli az épületeket/tereptárgyakat és azok fölé emelkedve folytatja az utat a felszállási ponthoz.

  Új repülési módok:

  • Sport: Maximális sebesség 72 km/h
  • Fly with tap: a képernyőn csak tapintsunk oda ahova repülni szeretnék és a Phantom 4 elindul arra, miközben az esetleges akadályok észlelésekor felemelkedik, úgy, hogy a felvétel szép egyenletes marad.
  • Visual tracking: a képernyőn jelöljünk ki egy személyt/autót és a Phantom 4 intelligensen követni kezdi azt teljesen magától. Az útjába eső tereptárgyakat beállításunk alapján vagy kikerüli, vagy megáll újabb utasításra várva. Repülés közben akár körözni is tud a célpont körül, ha a távirányítón a rudder kart elhúzva tartjuk.

  A távirányítón új gombja a PAUSE, mely bármilyen repülési módban megállítja a gépet és lebegni kezd, időt hagyva a pilótának mérlegelni a helyzetet.

  A Phantom 4-be egy külön processzor is helyet kapott, ami segít az érzékelők által kapott adatok gyors feldolgozásában.
  A Phantom 4 rendszere képes a követendő személy/autó 3D modelljét létrehozni és megtanulni miközben követi, ez nagyon komoly feladat bármilyen számítógép számára, nem hogy egy drónnak!

  Címkék: , , , , Brand: