Hívj minket, ha kölcsönzéssel kapcsolatban kérdésed lenne: +36 20 3 666 999

GoPro HD Hero 4 Black Edition bérlés

2 000 Ft-tól

Olcsóbban vennéd meg?

Kölcsönözd ki kameránkat a legkedvezőbb feltételekkel, akár napi 2 000 Ft-ért. Az alábbi naptár segítségével könnyen kiszámolhatod, mennyibe kerül a bérlés az általad kijelölt időpontra vonatkozóan.

Foglalás telefonon: +36 20 3 666 999

 • A kamera bemutatása

  A GoPro Hero 4 Black Edition sportkamerát az elődeihez képest jobb képminőség, kétszer nagyobb teljesítményű processzor jellemzi számos más fejlesztés mellett. Nagy felbontású 4K/30fps, 2.7K/50fps, és 1080p/120fps videókat és 12MP-es fotókat is készíthetünk ezzel a kamerával. A kamerát iPhone-unkról is vezérelhetjük a Wi-Fi + Bluetooth kapcsolat segítségével, valamint az összes beállítást egyszerűbben érhetjuk el a mobilapplikációból. További fejlesztések: javított hangminőség, automatikus fényerőigazítás a fényviszonyok megváltozása esetén, Super View látószög, leegyszerűsített menü.

  GoPro tartozékok

  Azt szeretnénk, hogy a kamerát a lehető legkényelmesebben és legbiztonságosabban használhasd a kölcsönzés időtartama alatt, és semmi se akadályozhasson a legjobb felvételek elkészítésében, ezért az összes kiegészítőnket díjmentesen kölcsönadjuk a bérlés időtartamára. A különféle rögzítőelemeken kívül minden kamerához adunk extra akkumulátorokat és memóriakártyát is.

  Elérhető kiegészítőinkről itt tájékozódhatsz, vagy ha vásárolni szeretnél saját példányt (természetesen újat adunk el), kínálatunkat a webshpounkban böngészheted! Ha netán olyan kiegészítőt szeretnél a kamera mellé, amelyet nem látsz a katalógusunkban, írj nekünk, és beszerezzük!

  A kölcsönzés menete

  Ha ki szeretnéd kölcsönözni GoPro Hero 4 Black Edition kameránkat, megteheted ezen az oldalon a bérlési időszak megadásával, majd az “Időpont lefoglalása” gombra kattintás után a szükséges adatok megadásával és a rendelés véglegesítésével. Akár emailen keresztül is lefoglalhatod a kameráinkat: a gopro@appsolute.hu-ra címezve is foglalhatsz időpontot. Telefonon a +36 20 3 666 999-es számunkon vagy budapesti üzletünkben személyesen is szívesen adunk tájékoztatást bármilyen kérdésben, legyen szó egy kiegészítő beszerzéséről, vagy akár több kamera bérleti konstrukciójáról.

  A kibérelt eszközöket csak személyesen tudjuk átadni. A kölcsönzés első napja előtti napon 16 órától átvehető már a készülék, így lesz bőven idő a megismerésére, kipróbálására. A bérlés utolsó napja után másnap délig kell visszajuttatni hozzánk a kamerát. Ha például hétfőn 16 órakor veszel át egy GoPro-t és szerdán délig visszahozod, akkor egy nap bérleti díját kell csak kifizetned.

  A bérleti díjat csak készpénzben tudod kifizetni. A kamerabérlési lehetőség egyéni vállalkozó partnerünk szolgáltatása, mely szolgáltatásról adómentes számlát állít ki.

  További tudnivalók

  A kölcsönzéshez szükséges:

  • Betöltött 18. életév
  • Érvényes személyi igazolvány + lakcímkártya
  • Letéti díj, mely a kamera sértetlen visszahozatala esetén visszajár
  • Bérleti díj

  Letéti díj: 60 000 Ft

  A bérleti díj a készülék elvitelekor előre fizetendő. Amennyiben a kikölcsönzött eszköz meghibásodik, megrongálódik, a pótlás, javítás teljes költsége a bérlőt terheli. A költségek kiszámításához figyelembe vesszük a mindenkori szervizdíjakat és kiskereskedelmi fogyasztói árakat.

  Késedelmes visszajuttatás esetén a termék napi bérleti díját számoljuk fel.

  Használati útmutató

  PDF fájl GoPro Hero 4 Black Edition használati útmutató (1 353x letöltve)