Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999

Minket is nagyon érdekelnek a drónok és kerestük a legjobbat. Úgy hisszük, hogy megtaláltuk! A DJI drónok egyszerűen kezelhetők, biztonságosak és hihetetlen élményt nyújt a használatuk. Kreatív és intelligens felvételi módjaik, és rezgéscsillapított, nagyfelbontású kamerájuk segítségével gyönyörű felvételeket készíthetsz Te is. Látogass meg minket budai üzletünkben, és szívesen meghallgatjuk igényeidet, hogy kiválaszthassuk a Számodra tökéletes drónt!

Webshopunkban a következő DJI drónokat (és ezek kiegészítőit) tudod megvásárolni: Mavic Air, Mavic Pro, Spark, Phantom. A termékeket lejjebb görgetve találod.

A DJI drónok piaci ára viszonylag gyorsan ingadozik, ezért nem tudjuk garantálni, hogy mindig a legkedvezőbb árat találod majd webshopunkban. DE! Kérjük szólj, ha jobb árat találtál máshol, és megvizsgáljuk, hogy tudjuk-e kedvezőbb áron adni a kiszemelt drónt. Egyébként ha nálunk vásárolod meg DJI drónodat, akkor nemcsak ingyenes beüzemelést és tanácsadást biztosítunk Számodra, hanem a későbbiekben is – bármilyen kérdésed merülne is fel – nyugodtan hívhatsz minket telefonszámunkon: +36 20 627 9274

Drónszervizünk által kívülről és belülről is jól ismerjük a DJI drónokat, ezért biztos lehetsz benne, hogy a legjobb szakmai tanácsokat kapod majd tőlünk.

Egyedi ajánlataink

Ha vásárlás előtt ki szeretnéd próbálni a Neked tetsző drót, lehetőséget biztosítunk erre! Munkatársunk segítségével egy előre egyeztetett időpontban kipróbálhatod és megismerheted új drónodat még a vásárlás előtt. A kipróbálás nem kötelez vásárlásra!

Hívj minket!

Ha DJI drónt vásárolnál, vedd fel velünk a kapcsolatot, és igényeidet megismerve megpróbáljuk a lehető legkedvezőbb konstrukciót kitalálni Számodra. Ha már gyakorlott drónos vagy, és csak átvennéd a drónt, akkor számodra az ár lesz a meghatározó, ha pedig még kezdő vagy, akkor úgy véljük, hogy inkább a beüzemelés és a használat bemutatása lesz az, ami segítségedre lesz. A lényeg, hogy jól járj Te is és mi is!

Érdekel!

DJI drónok szervizével is foglalkozunk, így vásárlást követően is fordulhatsz hozzánk, ha problémád adódna. Gyári alkatrészekkel, precízen javítjuk meg drónodat, hogy javítást követően is ugyanolyan megbízhatóan működjön, mint újkorában!

Drónszerviz