Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999

Érthető, hogy nem akarsz pár napi kamera vagy fényképezőgép-használat miatt mélyen a pénztárcádba nyúlni.

Ezért találtuk ki kamerakölcsönzési lehetőségünket. Üzletünkben GoPro kamerákat, Instax polaroid fényképezőgépeket vagy akár profi Canon fényképezőgépvázakat, objektíveket bérelhetsz, kölcsönözhetsz kedvező áron. Ha szívesen kölcsönöznél más terméket is tőlünk, írj nekünk, és megfontoljuk beszerzését!

Ha bármi kérdésed adódna a bérlésekkel kapcsolatban, vagy egyszerűen telefonon szeretnéd lefoglalni a kinézett kamerát, hívj minket a +36 20 3 666 999 számunkon!

GoPro bérlés a legjobb áron

A GoPro a legismertebb és legelterjedtebb sportkamera, amely bármilyen sporthoz vagy szabadidős tevékenységhez sokoldalúan használható. A GoPro kamera a legkisebb helyeken is elfér, és sokféle kiegészítővel szinte bármire rögzíthető. Te melyik GoPro kamerát választanád?

A Fuji Instax fényképezőgépek nagyon egyszerűen kezelhetőek és felejthetetlen élményt, kézzelfogható emléket nyújtanak. Dobd fel az esküvőd vagy céges rendezvényed hangulatát egy egyszerűen kezelhető, azonnali fényképet készítő instant kamerával! Így tedd emlékezetessé rendezvényed »

Canon fényképezőgép vázak, objektívek és tartozékok kölcsönzése fotósok, filmesek részére. Egyedi konstrukciók, rugalmas megoldások.