iPad szerviz

Mondanunk sem kell talán, a leggyakoribb meghibásodás az érintőpanel törése. A iPad-ek üveg érintőpaneljét gyakorlatilag semmi sem védi a pereménél. Az üveg szélén van egy 1 milliméteres műanyag szegélyvédő, de ez még egy félméteres ütés energiáját sem tudja elnyelni és az üvegnek adja át egyből az összes mozgási energiát, amit az a ridegsége miatt nem tud csillapítani, hanem egyből elreped.

Előfordul ezen kívül beázás, túlmerülés utáni bekapcsolhatatlanság, az érintőpanel érzéketlensége, jó eséllyel tudunk ezeken a problémákon segíteni.

iPad hibajelenségek

Az iPad legtöbb hardveres és szoftveres meghibásodását gyorsan és megbízhatóan el tudjuk hárítani. Eredeti alkatrészeket használunk, és a legtöbb javításunkra 12 hónap garanciát vállalunk. Nyommentes munkánknak és a gyári alkatrészeknek köszönhetően az általunk javított készülékek gyártói garanciája megmarad, ha nincs a készüléken a garanciát kizáró sérülés.

Ha betört vagy megrepedt az iPad kijelzője, rövid idő alatt meg tudjuk oldani a szakszerű és nyommentes kijelzőcserét. Eredeti alkatrészt használunk, így ha nincsen más sérülése a készülékednek, a kijelzőcsere után a gyári garancia is megmarad.

Részletek

Beázás, vízbe ejtés

Beázás, leöntés

Az iPad belsejébe szivárgó nedvesség elkezdi oxidálni az alaplapi vezetékpályákat, zárlatot okozhat, tönkreteszi készülékünk áramköreit, csatlakozóit.

Beázást követően egy ideig még működhet a készülék, de érdemes mielőbb felkeresni szervizünket egy alapos belső tisztítás végett, mert később egyre kisebb eséllyel tudjuk megmenteni a vízkáros iPad-et.

Kapcsolatfelvétel

Gyenge akkumulátor

Gyenge akkumulátor

Egy átlagos iPad akkunak kb. 7-800 töltési ciklus után csökken le annyira a kapacitása, hogy érdemes azt kicserélni. Keress minket, ha már keveset bír az iPad-ed, szívesen átvizsgáljuk, és megoldjuk a problémát.

Akkucsere előtt le is teszteljük az akkut, hogy kizárhassuk a szoftveres hibaokokat.

Kapcsolatfelvétel

Halk vagy recsegő hangszóró

Halk, recsegő hangszóró

Az iPad hangszóróit rácsok védik a portól, piszoktól, de ezek egy idő után eltömődhetnek. Eleinte segíthet egy külső tisztítás száraz fogkefével, de igazán alaposan csak belülről lehet kitisztítani a halkságot okozó szennyeződéseket.

Időnként maga a hangszórómodul is tönkremegy, természetesen ennek cseréje sem okoz gondot számunkra.

Kapcsolatfelvétel

Gyenge mikrofon

Gyenge mikrofon

Ha a beszélgetőpartnered nem hall Téged, annak legtöbbször a mikrofon nyílásának eltömődése lehet az oka. A készüléket szétszedve, majd a mikrofonnyílást alaposan megtisztítva, netán mikrofoncserével lehet segíteni a problémán.

Néha sajnos egy alaplapi alkatrész meghibásodása okozza a mikrofon némaságát (Audio-dekóder IC).

Kapcsolatfelvétel

Home-gomb hiba

Home-gomb/Touch ID hiba

Ha a Homb gomb megnyomását nem érzékeli az iPad, akkor lehetséges, hogy meghibásodott a Touch ID elektronikája, de az is előfordulhat, hogy nedvesség bejutása okozza a hibát. Érdemes mielőbb elhozni készülékedet egy átvizsgálásra.

Ha a Touch ID nem ismeri fel az ujjlenyomatodat, érdemes elhoznod készülékedet iPad szervizünkbe.

Kapcsolatfelvétel

Térerő problémák, hívásmegszakadás

Instabil mobilinternet

Az iPad megszakadó internetcsatlakozását kontakthibás antennacsatlakozás és alaplapi eredetű hiba is okozhatja. A hiba felderítése több napot is igénybe vehet, melynek során megfigyeljük készüléked térírőingadozását.

Érdemes lehet kipróbálni a készüléket egy másik SIM-kártyával is, mert hibás kártya is okozhat hívásmegszakadást.

Kapcsolatfelvétel

Töltési problémák

Töltési problémák

Ha por kerül az iPad Lightning-csatlakozójába, az idővel töltési problémákat okozhat. Készülékedet a helyszínen ki tudjuk tisztítani ilyen esetben. Ha a tisztítás nem oldaná meg a problémát, a csatlakozómodul cseréjét is meg tudjuk oldani.

Az eltömődött csatlakozó miatt azt is hiheti magáról az iPad, hogy dokkolva van, ilyenkor nem szól a hangszórója.

Kapcsolatfelvétel

Hibás kamera

Hibás kamera

Ha homályos képet készít, vagy nem fókuszál iPad készüléked kamerája, a kameramodul cseréje jelentheti a megoldást. A cserét nyommentesen végezzük, eredeti alkatrésszel, így a garancia is megmarad.

Ha leejtés következtében eltörik a kamera előtti üvegburkolat, annak nyommentes cseréjét is meg tudjuk oldani.

Kapcsolatfelvétel


* Minden meghibásodás, és ebből adódóan minden javítási munkafolyamat egyedi, ezért a jelzett időktől a valós javítási idők eltérhetnek.

Ha olyan iPad hibajelenséggel találkoznál, amelyről nem ejtettünk szót, akkor is bátran keress minket, hiszen 2010 óta több, mint ezer iPad javítását végeztük el sikeresen, így valószínűleg már találkoztunk a tiédhez hasonló hibajelenséggel, és tudjuk a megoldást!

Nézz be műhelyünk titkaiba!

Mindig előkerül a fényképezőgépünk, ha egy számunkra új készüléket javítunk. A készült fotókat meg is osztjuk, tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan még sokakat érdekel az iPad-ek belső lelkivilága. Bármi érdekeset tapasztalunk, azt is feljegyezzük!

További iPad-es cikkeket olvashatsz blogunkban

iPad-hez ajánljuk

Az iPad már önmagában is egy kiváló készülék, de van néhány szolgáltatásunk, amik segítségével még többé teheted.

HDD + SSD-bővítés

Szoftver-optimalizálás

Az iPad-en futó iOS szoftver rengeteg kényelmi funkcióval próbálja megkönnyíteni életünket, azonban ez a funkcióbőség az akkuidőnk rovására is mehet. Hozd el hozzánk készüléked, és munkatársunk segít kiválasztani a Számodra optimális beállításokat.

Személyes tanácsadásunk oldala

Apple Mac védófólia

iPad fóliázás

Speciális védőfóliát gyártunk Apple készülékekhez, ami jól idomul az ívelt felületekhez, karcálló és ráadásul jó fogást is biztosít. Az iPad kijelzőjére pedig üvegfóliát vagy műanyag fóliát ajánlunk, melyet pormentesen fel is teszünk pillanatok alatt.

iPhone fóliázás oldala

Lightning kábel

iPad kiegészítők

Az általunk forgalmazott kiegészítőket mi is használjuk a mindennapjaink során, így közvetlen tapasztalatainkra alapozva, és igényeidnek megfelelően tudunk segíteni kiválasztani a Számodra legmegfelelőbb terméket. Üzletünkben a legtöbb terméket ki tudod próbálni.

iPad kiegészítők vásárlása

HDD + SSD-bővítés

iPad flottaszerviz

Vállalatok és közintézmények iPad-flottájának szerződéses karbantartását és szervizét is vállaljuk egyedi, kedvezményes díjszabás alapján, rugalmas ügymenettel, és akár oda-vissza futárszolgálattal.

Kapcsolatfelvétel

HDD + SSD-bővítés

Garanciális szerviz

Garanciális iPad-ok gördülékeny garanciaügyintézését is vállaljuk, így nem kell bajlódnod az Apple sokszor nehézkes ügymenetével. Minden adminisztratív gondot leveszünk a válladról.

Kapcsolatfelvétel

HDD + SSD-bővítés

Személyes tanácsadás

Ha szeretnéd jobban megismerni iPad-ed "lelkét", gyűjtsd össze kérdéseidet, és egyeztess velünk egy időpontot, hogy egy finom kávé mellett átbeszéljük Veled a kérdéses témaköröket.

Személyes tanácsadásunk oldala

Eredeti alkatrészek + Precíz munka = Megbízható működés.

Friss szemléletmódunkból adódóan azt a megoldást keressük mindig, ami két szempontnak is megfelel: a készüléked hosszú távon is megbízhatóan fog működni és a javítás költsége is ésszerű mértékű.

Független szervizként szerencsére nem kötnek minket az Apple sok esetben rugalmatlan irányelvei: Ha egy javítás megbízhatóan megoldható egy apró alkatrész cseréjével, akkor nem a költséges fődarabcserét fogjuk javasolni. Nálunk szerencsére nincsenek ilyen szabályok.

Tapasztalatunk szerint sokkal jobban megéri Neked is és nekünk is, ha kicsit több idő alatt, minőségi munkát végzünk, nem pedig a leggyorsabb, de rövidtávú eredményre vezető megoldást választjuk.

Emiatt kizárólag eredeti alkatrészeket használunk és nem sietjük el a javítási feladatokat, de ugyanakkor tartjuk az általunk vállalt, emberi léptékű határidőket. Csak olyan javítást fogunk javasolni, aminek mi is értelmét látjuk. Célunk, hogy ugyanazzal a hibával ne kelljen kétszer visszajönnöd hozzánk.

Elérhetőségeink

Minden téren arra törekszünk, hogy könnyen elérj bennünket, és gyorsan választ adhassunk kérdéseidre.

Összes elérhetőségünk

Szervizfutár

Háztól-házig szolgáltatásunk segítségével ki sem kell mozdulnod otthonról: elmegyünk hibás készülékedért, majd javítást követően vissza is szállítjuk Hozzád.

Részletek

Címünk: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26.

Nyitvatartásunk

Sürgős esetekre

Telefonszámainkat sürgős esetekre tartjuk fent, elsősorban az email-es vagy személyes kapcsolattartást részesítjük előnyben.

Küldj üzenetet!

    Kérjük, töltsd ki az alábbi mezőket, ha üzenetet küldenél nekünk! Beérkező üzeneteinkre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.


    E-mail címünk

    iPad szervizrészlegünk e-mail címe: szerviz@appsolute.hu