webshop menü
MacBook Air fólia tervezése #fejlesztés

Ismét fejlesztünk: MacBook Air és Pro védőfóliák

Egyelőre még csak digitális tervrajzként és néhány kivágott sablon formájában létezik a MacBook Pro-khoz és MacBook Air-ekhez készülő védőfóliánk, de hamarosan elkészülnek a végleges változatok! Némelyikünk gépén már próbanyomatokkal teszteljük a fóliákat és próbáljuk megtalálni a gyenge pontokat, hogy a végleges változat már minden téren strapabíró és esztétikus megjelenésű legyen.

Az új fóliák ugyanabból a kiváló minőségű autófóliából készül, mint amit az iPad mini-re és az iPhone 5 hátuljára fejlesztettünk.

A készülék alsó és felső fedlapját fogják takarni, valamint a gép oldalsó élét is. Elérhető lesz fényes és matt felülettel. A belső tenyértámaszra nem biztos, hogy lesz fólia, használati megfontolásból. Ez ügyben szívesen veszünk véleményeket!

MacBook Air fólia tervezése

Nagyon várjuk már, hogy bemutathassuk!

Fontos: Nemcsak MacBook gépeket, hanem minden más Apple készüléket is fóliázunk XII. kerületi szervizünkben. Buborékmentesen, pormentesen, profin, gyorsan. A fóliázás leírását és a fóliakészletünket itt találod (ha nem látsz valamit a listában, jó eséllyel akkor is tudjuk fóliázni), illetve itt tudsz tájékozódni arról, hogy mennyit is ér a gyakorlatban egy kijelzővédő fólia.

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük