webshop menü
#szervizkaland

Mindennapi különlegességek: iPod video U2 javítása

Munkánk során gyakran találkozunk érdekesebbnél érdekesebb készülékekkel: nem is olyan rég egy teljesen újszerű állapotú iPod video U2-ban cseréltünk merevlemezt, melyből nem túl sokat gyártott az Apple.

Az iPod video U2 kiadása csak külsőleg különbözik a többi iPod video-tól. A fekete előlapon piros ClickWheel-lel lehet a menüt kezelni és a tükörsima rozsdamentes acél hátlapja fényes feketére van lakkozva és a U2 együttes tagjainak aláírásai vannak belegravírozva az almalogó fölé.

Az iPod ritkaságát csak tetézte az, hogy szinte semmi használati nyom nem volt rajta. Valamiért a merevlemeze mégis hibás volt, ezt a diagnosztikai képernyőről egyből le lehetett olvasni. Nem volt más hátra, mint nyommentesen szétszedni és a hibás merevlemez helyére egy ugyanolan típusú, de hibátlant építeni. A munkát megörökítettük fotókkal, mint azt sok más iPhone javításnál vagy Macintosh gép javításánál tenni szoktuk:

A merevlemez cseréje után a diagnosztikai program nem jelzett már hibát és a rendszer újratelepítése után már ismét hibátlanul működött az iPod, örülünk, hogy megmenthettük!

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük