webshop menü
#hírek a boltból #fejlesztés

Új hátlapvédő fóliánkkal már nem csúszik ki a kezedből az iPhone 6!

Amint hozzájutottunk az első pár darab iPhone 6 és iPhone 6 Plus készülékhez, gyorsan leméreteztük a hátlapjukat, hogy karcálló, 3M gyártmányú karosszéria-védő fólia-alapanyagbóll ezekhez az iPhone modellekhez is gyárthassunk védőfóliát.

P1090095

Sokáig gondolkoztunk, hogy meddig menjen a fólia: egészen a kijelző éléig vagy elég csak a hátlapra, de végül a csak hátlapi megoldást választottuk (nem kizárt, hogy készítünk majd teljes felületen védő változatot!) a következők miatt:

– A legtöbben a kiálló kamera miatt tokban tartják a készüléküket. Ha a hátlap minden görbületét fólia fedné, akkor nem férne el a tokban. A tok felhelyezéskor és levételkor megsértené a fólia tapadási felületét a feszülés miatt.
– A készüléken akkora legömbölyítések vannak, hogy azt csak a fólia bemetszésével lehet lekövetni, ami viszont minden egyes kritikus helyen (sarkok) könnyebb leválást fog eredményezni. Ha a készüléket nem érné szinte percenként fogdosás, akkor ez nem jelentene gondot, de egy telefon igénybevétele mellett ez gyors leválást eredményezhetne a sarkokban.
– A lapos hátlapfólia a legtöbb tokban is tovább használható és ha valaki tok nélkül használná a készüléket akkor is védi a készülék legnagyobb felületét.

Képek a fóliáról:

P1090101

P1090098

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük