webshop menü
#blog #fejlesztés #iphone #szervizkaland

iPhone kijelzőcsere garanciával

Update: 2015.szeptember 1-től 1 év garanciát vállalunk a beépített iPhone kijelzőinkre. A meghosszabbított garanciaidő lehetőségét nem töröljük el, azt külön tesszük megvásárolhatóvá.

Árainkat emellett még kedvezőbbé tesszük, de természetesen továbbra is ugyanazokat a gyári, eredeti alkatrészeket használjuk.

A döntés hátterében az áll, hogy a többi szerviz 3-6 hónapos garanciájával szemben a mi élettartam garanciánk sok ügyfelünknek nem érte meg a minimális árkülönbséget a konkurenciával szemben. Ezért úgy döntöttünk, hogy az árainkat csökkentjük és a +2 év garancia opciót külön tesszük megvásárolhatóvá a javítás mellé. Összességében, akik élni szeretnének az összesen 3 évnyi garanciával, azoknak az ár nem drágul, cserébe azoknak, akik megelégszenek 1 év (duplája a szokásosnak!) garanciával, azoknak kedvezőbb áron elérhető ugyanaz a minőség. A garanciaválasztási lehetőség a javítás elvégzése után, fizetéskor is eldönthető.


iPhone kijelzőcsere garanciával

Beszállítóinkkal való hosszas megbeszélések eredményeképpen 2015 február 1-től a beépített iPhone kijelzőmoduljainkra az eddigi 12 hónap helyett korlátlan idejű, gyakorlatilag örök-garanciát tudunk vállalni!

A 12 hónapnyi garanciaidő is kiemelkedő magyarországi viszonylatban, hiszen az itthoni szervizek jellemzően 3-6 hónap garanciát vállalnak a kicserélt iPhone kijelzőkre. Nekünk ez idő alatt is alig volt garanciális problémánk, hála az alkatrészek eredetiségének és a beszerelés gondos mivoltának.

A legtöbb itthon beszerezhető iPhone kijelzőmodul silány minőséget képvisel, ezért ezekre képtelenség lett volna akár 12 hónap garanciát vállalni, így már az elejétől fogva olyan külföldi beszállítót kerestünk, akire hosszú távon számíthattunk. Ez a beszállító hozzánk hasonlóan hosszú távra tervez és velünk együtt növekedett; már 5-6 éve tőle vásároljuk az eredeti iPhone alkatrészeinket. Ez a hosszútávú együttműködés és az igen kis hibaszázalék az alapja annak, hogy korábban örök életű garanciát tudtunk vállalni, árazási kérdésekben történt döntésünk következtében pedig jelenleg is 12 hónapos garanciát tudunk vállalni az összes iPhone modell kijelzőcseréjének esetében.

12 hónapos iphone kijelzőcsere garancia, 1 év garancia iphone kijelzőcserére, csak gyári alkatrészekkel dolgozunk, gyári alkatrészek, precíz munkavégzés, iPhone kijelzőcsere garanciával

Kizárólag gyári alkatrészekkel dolgozunk

Gyári alkatrészek, precíz beszerelés

Nemcsak a gyári alkatrész, hanem a precíz beépítés is a hibátlan működés alapfeltétele. Hiába kapunk hibátlan alkatrészeket, ha azok beszerelését hanyag módon végeznénk, gyakran kapnánk vissza a készülékeket garanciális javításra. Az elmúlt pár évben alig volt erre példa, és ezek mennyisége is csökkenő tendenciát mutat.

Örülünk, hogy egy ilyen lépéssel is Ügyfeleink megelégedettségére tudunk szolgálni. Tartós, hosszútávú megoldásokban gondolkozunk és igyekszünk rászolgálni a bizalomra. Ügyfeleinknek nem lesz szüksége arra, hogy havonta szervizbe járjanak az újabb és újabb hibákkal.

Ha Neked is betört, beázott, vagy egyszercsak hirtelen elromlott a telefonod, várunk iPhone szervizünkben Budapesten, a Tartsay Vilmos utca 26. szám alatt! Előzetes egyeztetéshez hívj minket nyugodtan telefonszámainkon!

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

2 hozzászólás

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük