webshop menü
#blog #drón #hírek a boltból #szervizkaland

DJI drón jutalomakció – akár 25 000 Ft ajándékkal

Ha már régóta szeretnél egy igazán profi és intelligens drónt, itt az idő, hogy akciónk keretében lecsapj az elérhető legjobb választásra, egy DJI drónra!

Frissítés (2018.03.08.): Alábbi akciónk már nem érvényes, helyette egyedi kedvezményeket biztosítunk drón vásárlása esetén. Ha drón vásárlásán gondolkozol, vedd fel velünk a kapcsolatot, és Számodra is lesz egy kedvező ajánlatunk!

DJI drón akció Apák napjára! 2018. június 3-tól 17-ig keresd az egyedi címkéinket a Tello, a Spark, a Mavic Pro, és a Phantom drónokhoz! Néhány DJI drónnak az árát csökkentettük nagy mértékben, néhányhoz pedig extra kiegészítőket, akkumulátort, drónos táskát adunk ajándékba!

Tapasztalatból mondjuk, hogy a DJI drónjai jelenleg a piacon elérhető legsokoldalúbb, legintelligensebb és legjobb minőségű termékek. 4K felvételek készítése, GPS pozícionálás, kreatív funkciók, könnyű irányíthatóság jellemzi mindegyik modellt, legyen szó akár hobbi célú repülésről vagy filmipari felhasználásról.

Ha DJI drónt vásárolsz nálunk, ajándékba adunk egy vásárlási utalványt, melyet bármely termékünk megvásárlásához felhasználhatsz. Akár drón kiegészítőre, akár egy Apple termékre volna szükséged, az utalványod értékét le fogjuk vonni vásárlásod összegéból. Ha nem szeretnéd felhasználni az utalványt azonnal, az sem probléma, egy éven keresztül bármikor megteheted.

Mely drónokra vonatkozik az akciónk?

Az alábbi DJI termékek megvásárlása esetén adunk vásárlási utalványt:

Spark – 10 000 Ft
Spark Fly More Combo – 15 000 Ft

Mavic Pro – 20 000 Ft
Mavic Pro Fly More Combo – 25 000 Ft

Phantom 4 – 20 000 Ft
Phantom 4 Advanced – 20 000 Ft
Phantom 4 Pro – 25 000 Ft

Inspire modellek – 40 000 Ft +

Drónjainkat és kiegészítőinket ezen a linken éred el.

További feltételek

A vásárlási utalványt a kiállításától számított egy éven belül használhatod fel. Ha egy termék nincsen éppen raktáron, szívesen beszerezzük azt Számodra.

Ha kérdésed volna, hívj minket bátran +36 20 3 666 999 telefonszámunkon vagy keress minket bármely további elérhetőségünkön.

Nézz körül kínálatunkban!

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük