webshop menü
Citadella, Gellért-hegy, drón, DJI, Spark #útmutató #drón

Mavic Air és Spark repülési ellenőrzőlista

A Mavic Pro-hoz készített repülési ellenőrzőlistánk sikerén felbuzdulva készítettünk egy ilyen listát a Mavic Air-hez és Spark-hoz is.

Repüléseink előtt célszerű átfutni a repülési ellenőrzőlistán (pre-flight checklist), hogy minden szükséges beállítást ellenőrizhessünk, és meggyőződhessünk a biztonságos repülés feltételeinek meglétéről.

A listák letölthetőek az alábbi linkekről, érdemes kinyomtatva a drónunk mellett tartani!

PDF fájl [download id=”13″]

PDF fájl [download id=”14″]

Az ellenőrzőlista szabadon sokszorosítható, de kérjük, ne módosítsd. Ha módosítási javaslatod lenne, jelezd felénk, és szívesen felülvizsgáljuk!

Mavic Pro-d van?

Anno a Mavic Pro drónhoz is készítettünk egy ilyen listát, ami kis mértékben eltér a Mavic Air ellenőrzőlistájától. Innen tudod letölteni.

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

3 hozzászólás

  1. Néhány légifotó egy óbudai építkezésről – APPSolute on

    […] A Hármashatár-hegy és az Ürömhegy között elterülő domboldara, a Harsány lejtőhöz is elmentünk, itt kellett egy négy házból álló társasház építését több irányból fényképeznünk. A tervezetthez képest egy órával előbb megérkeztünk, mivel elnéztük az időpontot, de így legalább alkalmunk adódott alaposan bejárni és feltérképezni a környéket, felkészülni a biztonságos repülésre. […]

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük