webshop menü
#blog #drón

Drónfotók egy csodaszépen gondozott kertről

Kertészmérnök barátunkkal beszélgettünk a munkáinkról, és felötlött bennünk a gondolat, hogy milyen jó lenne egy egészen más szemszögből megmutatni a munkájuk gyümölcsét. Felkerestük hát a szépen megtervezett, kivitelezett és gondosan ápolt kertet az egyik budai hegy oldalában, hogy egyrészt megcsodálhassuk, másrészt pedig hogy tapasztalatot gyűjthessünk az ingatlanfotózás területén. Mavic Air drónunk kiválóan teljesített, meg is mutatjuk a képeket!

A lejtős felületekre okosan olyan növényeket telepítettek, ami megfogja a talajt, drónfotó légifelvétel légifotó

A lejtős felületekre okosan olyan növényeket telepítettek, ami megfogja a talajt

Mavic Air-rel szálltunk fölébe

Nagyon élveztük a drónos fényképkészítést, mindhárom Mavic Air akkunkat „kirepültük” a kint töltött idő alatt. Szeles idő volt, de a Mavic Air drónunk teljesen stabilan repült. Egyébként az utóbbi időben szinte mindig „őt” vetjük be, és a Mavic Pro-nk kicsit háttérbe szorult mellette.

Ilyen változatos kertet nem egyszerű gondozni, drónfotók légifelvétel légifotó

Ilyen változatos kertet nem egyszerű gondozni

CITI kert

Misiéknél egyébként családi hagyománya van a kerttervezésnek és művelésnek, szülei vállalkozását, a Citi-Kert Kert- és Tájépítészeti Stúdiót viszi tovább töretlen lendülettel. Elmondta, hogy még a szülei tervezték ezt a kertet, a gondozás pedig már az ő és csapatának a feladata: láthatjuk is a szép eredményt. Nehéz munka a kertészet, de nagyon szép, ráadásul egészséges is.

Érdekes mintázatokat fedezhetünk fel felülnézetből, és a növényzet foltjai jó sejtetik a domboztatot, drónfotók légifelvételek légifotó

Érdekes mintázatokat fedezhetünk fel felülnézetből, és a növényzet foltjai jó sejtetik a domboztatot

Új szakmák

Örülünk, hogy lehetőségünk adódott közelebbről megismerni egy új szakmát, legyen szó akár a kertgondozásról, akár az ingatlanfotózásról. Természetesen ingatlanok, házak, vagy kertek fotózását szívesen vállaljuk, elérhetőségeink bármelyikén fogadunk megkereséseket. Közel érezzük magunkhoz a drónfotók világát!

Ebből a nézetből nagyon érdekesen hatott a kis kerti út kacskaringós vonalvezetése, drónfotók légifelvételek légifotó

Ebből a nézetből nagyon érdekesen hatott a kis kerti út kacskaringós vonalvezetése

Drónfotók, ingatlanfotók

Nemcsak referenciák bemutatásának ad új dimenziót egy szokatlan szemszögből készített felvétel. Egy szép ház vagy lakás eladását is nagyban megkönnyíti, ha van róla légifotó, amin a környezetében elhelyezkedő ingatlant már egészen máshogy tudjuk értelmezni. Házépítésnél vagy átalakításnál is nagyon sokat segít egy drónfotó. Korábban másik barátunknak, Bonta Gáspárnak készítettünk légi felvételeket egy átalakítás előtt álló, rózsadombi Bauhaus villáról. Ezek segítségével könnyebben be tudta mutatni terveit a megrendelőnek. Hamarosan erről is mutatunk pár képet.

A szabályok közé szorított kert és a szabályokra fittyet hányó erdő határán épült ez a ház, drónfotók légifelvétel, légifotó

A szabályok közé szorított kert és a szabályokra fittyet hányó erdő határán épült ez a ház

Értesítsünk új cikkeinkről?

Ha tetszett a cikkünk, feliratkozhatsz értesítési listánkra.

Nem küldünk semmiféle reklámot, csak újonnan megjelent cikkeinkről értesítünk.

2 hozzászólás

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük