Scanner állvány telefonhoz

Ez az egyszerű állvány az asztallappal párhuzamosan tartja a telefonod, amíg fotózol vagy épp scannelsz vele.

 

Szállítható: néhány nap alatt


Mennyiség

Sok mobilos scanner alkalmazás képes már arra, hogy beavatkozás nélkül, szinte teljesen automatikusan olvasson be oldalakat – az én kedvencem a Readdle Scanner Pro nevű appja. A scannelést elindítva automatikusan megtalálják a kameraképen a papírt, illetve észreveszik azt is, ha változott az oldal. Már csak egy harmadik kéz kellene, ami segít a telefont a papír síkjával lehetőleg párhuzamosan tartani, miközben a két kezeddel a beolvasandó oldalakat cserélgeted az asztalon. Na ez az állvány épp erre lett kitalálva.

Az állvány talpához szükséged lesz egy azt az asztalhoz szorító bilincsre, valamint a talp és a telefont tartó polc közé egy 25 mm átmérőjű műanyag csőre.

A modell 45 és 65°-os dőlésű csőhöz készített változatban is létezik – én a 65°-osat használom. Van belőle hagyományos és olyan is, aminek a telefont tartó részébe egy henger alakú buborékos vízmértéket is be lehet pattintani.

Megrendelési tudnivalók

3D nyomtatással készült termékeinket egyedi igények szerint, az általad kiválasztott színből és anyagból gyártjuk. Megrendeléshez tedd a terméket a kosárba, és add le a rendelésed, és a rendelési megjegyzés rovatba írd bele az igényeidet. Azok alapján felvesszük Veled a kapcsolatot, és pontos ajánlatot adunk a gyártásra. Az ár sok tényezőtől függ: anyag, szín, megrendelt mennyiség, határidő, felületi minőség, stb.

Ha személyesen, telefonon, vagy email útján adnál le rendelést, itt találod elérhetőségeinket.

Természetesen nem csak a webshopunkban található termékeket tudjuk legyártani, hanem akár például a Thingiverse-ről 3D modellek gyártását is vállaljuk. Sőt, igény esetén tervezést is vállalunk! Tervezési referenciánk a webshopunkba feltöltött termékek többsége, melyek nagy részét mi terveztük a lehető legnagyobb precizitással és gondossággal.

Nyomtatási beállítások

A modellt 0.2mm rétegvastagsággal, 15% kitöltöttséggel, 3 rétegű (perimeter) héjjal, támaszték (support) nélkül javasoljuk nyomtatni.

Fentiek a mi bevált paramétereink ehhez a modellhez, de természetesen el is lehet ettől térni, ha saját igényeid szerint kéred a gyártást.

Szín- és anyagválaszték

Ezt a modellt PETG anyagból javasoljuk gyártani.

A 3D nyomtatásokhoz ABS, PETG, PLA, TPU, PC anyagot tudunk használni. A PETG és az ABS nagyon ellenálló, kemény, de minimálisan rugalmas anyag, magas lágyulási hőmérséklettel. Ideális szinte bármilyen használati tárgyhoz. Ha rugalmas anyagot kíván a nyomtatási feladat, akkor TPU-ból is tudunk gyártani. Az egyszerűbb, dísztárgy jellegű feladatokhoz PLA-t használunk. Ha fontos, hogy hőálló legyen a termék, akkor PC-t használunk alapanyagként.

A színválasztékot illetően PETG anyagból mindig van raktáron fehér, fekete, világosszürke, sötétszürke, áttetsző és sárga színű filamentünk, ezen kívül PLA-ból általában szürke, fekete, sárga és színátmenetes.

Igény esetén, egyeztetés alapján bármilyen színű és alapanyagú filamentet beszerzünk.

Te is kinyomtathatod!

A modell kinyomtatásához szükséges fájlokat le is töltheted, és ha van 3D nyomtatód, ki is nyomtathatod magadnak.

A kinyomtatható STL file-ok elérhetők a prusaprinters.org-on.

 

Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999