Xiaomi Roborock S6 filtertisztító adapter

3 990 Ft

A filter tisztítását porszívózással lehetővé tevő adapter.

Szállítható: néhány nap alatt


Mennyiség

Ez a kütyü arra való, hogy az okosporszívód szűrőjét ki tudd takarítani egy butaporszívó segítségével. Elég eszetlenül hangzik, azonban mégsem az.

A robotporszívó gyártója azt javasolja, hogy a szűrőt időnként csapvízzel öblítsd ki. A vizes öblítés a szűrőben maradt porral úgy eltömíti a filtert, hogy azt pár hónap után cserélni kell egy újra. Ha viszont egy hagyományos porszívóval ki tudnád szívni a szűrőből a belerakódott port, akkor vizes öblítésre nem lenne szükség és a filter is sokkal tovább bírná. Én ezzel a módszerrel takarítom a Roborock S6 szűrőjét és utoljára akkor vettem újat, amikor ezt a modellt terveztem – az pedig 14 hónapja volt.

A szűrő körmei pontosan illeszkednek az adapterbe, az adapter átellenes oldalán található csővég pedig kompatibilis a 35 mm átmérőjű porszívócsövekkel, azaz a világon kapható porszívók szinte mindegyikével.

Megrendelési tudnivalók

3D nyomtatással készült termékeinket egyedi igények szerint, az általad kiválasztott színből és anyagból gyártjuk. Megrendeléshez tedd a terméket a kosárba, és add le a rendelésed, és a rendelési megjegyzés rovatba írd bele az igényeidet. Azok alapján felvesszük Veled a kapcsolatot, és pontos ajánlatot adunk a gyártásra. A terméknél feltüntetett ár irányár, több tényezőtől függ: anyag, szín, méret, megrendelt mennyiség, határidő, felületi minőség, stb.

Ha személyesen, telefonon, vagy email útján adnál le rendelést, itt találod elérhetőségeinket.

Természetesen nem csak a webshopunkban található termékeket tudjuk legyártani, hanem akár például a Printables-ről vagy a Thingiverse-ről 3D modellek gyártását is vállaljuk. Sőt, igény esetén tervezést is vállalunk! Tervezési referenciánk a webshopunkba feltöltött termékek többsége, melyek nagy részét mi terveztük a lehető legnagyobb precizitással és gondossággal.

Nyomtatási beállítások

A modellt 0.2mm rétegvastagsággal, 15% kitöltöttséggel, 4 rétegű (perimeter) héjjal, támaszték (support) nélkül javasoljuk nyomtatni.

Fentiek a mi bevált paramétereink ehhez a modellhez, de természetesen el is lehet ettől térni, ha saját igényeid szerint kéred a gyártást.

Szín- és anyagválaszték

Ezt a modellt PETG anyagból javasoljuk gyártani.

A 3D nyomtatásokhoz ABS, PETG, PLA, TPU, PC anyagot tudunk használni. A PETG és az ABS nagyon ellenálló, kemény, de minimálisan rugalmas anyag, magas lágyulási hőmérséklettel. Ideális szinte bármilyen használati tárgyhoz. Ha rugalmas anyagot kíván a nyomtatási feladat, akkor TPU-ból is tudunk gyártani. Az egyszerűbb, dísztárgy jellegű feladatokhoz PLA-t használunk. Ha fontos, hogy hőálló legyen a termék, akkor PC-t használunk alapanyagként.

A színválasztékot illetően PETG anyagból szinte mindig van raktáron fehér, fekete, világosszürke, sötétszürke, áttetsző és sárga, zöld, kék színű filamentünk, ezen kívül PLA-ból általában szürke, fekete, sárga és színátmenetes.

Igény esetén, egyeztetés alapján bármilyen színű és alapanyagú filamentet beszerzünk.

Te is kinyomtathatod!

A modell kinyomtatásához szükséges fájlokat le is töltheted, és ha van 3D nyomtatód, ki is nyomtathatod magadnak.

A kinyomtatható STL file-ok elérhetők a prusaprinters.org-on.

Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999