Apple HomePod

139 990 Ft

Megérkezett a HomePod!

  • AirPlay kapcsolódás más Apple eszközökkel
  • Bluetooth 5.0 és 802.11ac Wi‑Fi kapcsolat
  • 6 db beépített mikrofon
  • Közvetlen és környezeti hangsugárzás
  • Hármas szekvenciás hangsugárzók, mindegyik saját egyéni erősítőjével
  • Belső kisfrekvenciás kalibrációs mikrofon az automatikus mélyhangkorrekcióhoz

Szín


Mennyiség

AZ OTTHONOD ÚJ HANGJA

A HomePod az Apple által kifejlesztett, csodálatos hangzású hangszóró, mely tökéletesen alkalmazkodik a környezetéhez. A Siri digitális asszisztensnek köszönhetően hanggal is vezérelheted, képes hétköznapi feladatok ellátására és más okos otthon eszköz irányítására is. A HomePod egy teljesen új szintre emeli a zenehallgatás élményét. És ez még csak a kezdet.

EGY ÁTTÖRŐ HANGSZÓRÓ.
MINDENHOL.

Az Apple teljesen újragondolta az otthoni zenehallgatás élményét. A HomePod ötvözi az Apple által tervezett hangtechnológiát és a fejlett szoftverek előnyeit, hogy a legpontosabb és legvalósághűbb hangzást hozza el neked, bárhova is helyezed el a szobában. Ez az elegánsan kialakított, kompakt hangszóró felrázza a lakásodat.

A8 CHIP.
AZ EDDIGI LEGERŐSEBB AGY, AMIT HANGSZÓRÓ KAPOTT.

Az Apple által tervezett A8 chip a motorja a HomePod komplex audióinnovációinak. Közvetlen és környezeti hangok keverése, visszhangszűrés, frekvenciaszűrés, hogy zenehallgatás közben is érzékelje a hangutasításaidat. Szóval csodálatos hangzást kapsz anélkül, hogy gondolnod kéne rá.

7 MAGASSUGÁRZÓ.
CSODÁLATOS HANGZÁS MINDEN SZÖGBŐL.

A HomePod egyedülállóan hét magassugárzóval rendelkezik. Mindegyiknek saját erősítője és átalakítója van és mindegyik egyedi tervezésű, precíziós kürttel rendelkezik, amely a hangot a megfelelő irányba összpontosítja. A tér teljes körű érzékelését és ennek következtében, nagy pontosságú és valósághű hangzást kapunk.

Cikkszám: N/A

Kategóriák: ,

Gyártó:

Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999