Apple Vision Pro (US)

1 899 990 Ft2 199 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Tárhely


  Mennyiség

  Az Apple bemutatta az Apple Vision Pro-t, egy forradalmi térbeli számítógépet, amely zökkenőmentesen ötvözi a digitális tartalmakat a fizikai világgal, miközben lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jelen legyenek és kapcsolatban maradjanak másokkal.
  A Vision Pro egy végtelen vásznat hoz létre az alkalmazások számára, amely túlmutat a hagyományos kijelző határain, és egy teljesen háromdimenziós felhasználói felületet vezet be, amelyet a lehető legtermészetesebb és legintuitívabb bemenetek – a felhasználó szeme, keze és hangja – vezérel.
  A visionOS-t, a világ első térbeli operációs rendszerét tartalmazó Vision Pro lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a digitális tartalommal olyan módon lépjenek kapcsolatba, mintha az fizikailag jelen lenne a térben. A Vision Pro áttörést jelentő kialakítása egy ultra-nagy felbontású kijelzőrendszerrel rendelkezik, amely 23 millió képpontot pakol két kijelzőre, valamint egyedi Apple szilíciummal egy egyedülálló kettős chip-kialakításban, hogy minden élmény olyan érzést keltsen, mintha valós időben, a felhasználó szeme előtt zajlana.

  A macOS, az iOS és az iPadOS alapjaira épülő visionOS a világ első olyan térbeli operációs rendszere, amely a digitális tartalmakat a fizikai világgal ötvözi.

   

  Ahogy a Mac bevezetett minket a személyes számítástechnikába, az iPhone pedig a mobil számítástechnikába, az Apple Vision Pro a térbeli számítástechnikába. Az Apple több évtizedes innovációjára épülő Vision Pro évekkel előrébb jár, mint bármi, amit korábban létrehoztak – forradalmian új beviteli rendszerrel és több ezer úttörő újítással.
  Hihetetlen élményeket nyit meg a felhasználók számára, és izgalmas új lehetőségeket a fejlesztők számára.”
  „Az első térbeli számítógépünk megalkotásához a rendszer szinte minden területén találmányokra volt szükség” – mondta Mike Rockwell, az Apple technológiai fejlesztési csoportjának alelnöke. „A hardver és a szoftver szoros integrációjával olyan kompakt, viselhető formában lévő, önálló térbeli számítógépet terveztünk, amely minden idők legfejlettebb személyi elektronikai eszköze.”
  Az Apple Vision Pro a lehető legfejlettebb anyagokat használja a hihetetlen teljesítmény, mobilitás és viselhetőség érdekében.

   

  Rendkívüli új élmények

  Az Apple Vision Pro új dimenziót hoz a nagy teljesítményű, személyes számítástechnika számára, mivel megváltoztatja a felhasználók interakcióját kedvenc alkalmazásaikkal, az emlékek megörökítését és újraélését, a lenyűgöző TV-műsorok és filmek élvezetét, valamint a FaceTime-on keresztül a másokkal való kapcsolattartást.
  Végtelen vászon az alkalmazások számára a munkahelyen és otthon: a visionOS háromdimenziós kezelőfelülettel rendelkezik, amely kiszabadítja az alkalmazásokat a kijelző határaiból, így azok bármilyen méretarányban megjelenhetnek egymás mellett. Az Apple Vision Pro lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy még produktívabbak legyenek: végtelen képernyőfelület, hozzáférés a kedvenc alkalmazásokhoz, és teljesen új módjai a multitaskingnak. A Magic Keyboard és a Magic Trackpad támogatásával pedig a felhasználók tökéletes munkaterületet állíthatnak be, vagy vezeték nélkül átvihetik a Vision Pro-ba a Mac nagy teljesítményű képességeit, így egy hatalmas, privát és hordozható 4K kijelzőt hozhatnak létre hihetetlenül éles szöveggel.

  A visionOS segítségével az alkalmazások kitölthetik a felhasználókat körülvevő teret, bárhová áthelyezhetők, és tökéletes méretre méretezhetők. Még a világításra is reagálnak, és árnyékot vetnek.
  Magával ragadó szórakoztató élmények: Két ultra nagy felbontású kijelzővel az Apple Vision Pro bármilyen teret személyes mozivászonná alakíthat a 100 láb szélesnek tűnő képernyővel és a fejlett Spatial Audio rendszerrel. A felhasználók filmeket és tévéműsorokat nézhetnek, vagy lenyűgöző háromdimenziós filmeket élvezhetnek.

  Az Apple Immersive Video 180 fokos, nagy felbontású felvételeket kínál Spatial Audio funkcióval, és a felhasználók olyan izgalmas, magával ragadó videókhoz férhetnek hozzá, amelyek teljesen új helyekre viszik el őket.
  A térbeli számítástechnika új típusú játékokat tesz lehetővé olyan címekkel, amelyek az elmélyülés széles spektrumát képesek átfogni, és teljesen új világokba repítik a játékosokat. A felhasználók több mint 100 Apple Arcade játékot is játszhatnak olyan nagy képernyőn, amekkorát csak akarnak, hihetetlenül magával ragadó hanggal és a népszerű játékvezérlők támogatásával.

  A felhasználók bármilyen teret saját személyes mozivászonjukká alakíthatnak egy 100 láb szélesnek tűnő képernyővel.

   

  Magával ragadó környezetek:

  Az környezet segítségével a felhasználók világa túlnőhet egy fizikai szoba méretein, dinamikus, gyönyörű tájakkal, amelyek segíthetnek a koncentrációban vagy csökkenthetik a zsúfolt terekben a rendetlenséget. A Digital Crown gomb megnyomásával a felhasználó szabályozhatja, hogy mennyire legyen jelen vagy mennyire merüljön el a környezetben.

   

  Az emlékek életre kelnek:

  Az Apple első háromdimenziós kameráját tartalmazó Apple Vision Pro lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megörökítsék, újraéljék és elmerüljenek kedvenc emlékeikben a Spatial Audio segítségével.
  Minden térbeli fotó és videó visszarepíti a felhasználókat egy adott pillanatba, például egy baráti ünnepségre vagy egy különleges családi összejövetelre. A felhasználók hozzáférhetnek az iCloudon található teljes fotótárukhoz, és életnagyságban, ragyogó színekkel és látványos részletességgel nézhetik meg a fotókat és videókat. Minden iPhone-on készített panorámafelvétel kitágul és körbeöleli a felhasználót, olyan érzést keltve, mintha ott állna, ahol a felvétel készült.

   

  A FaceTime térbelivé válik:

  Az Apple Vision Pro segítségével a FaceTime-hívások kihasználják a felhasználót körülvevő teret, a hívásban résztvevők életnagyságú csempékben tükröződnek, valamint a térbeli hangot, így úgy hangzik, mintha a résztvevők pont onnan beszélnének, ahol éppen tartózkodnak. A FaceTime-hívás során a Vision Pro-t viselő felhasználók személyiségként – az Apple legfejlettebb gépi tanulási technikáival létrehozott digitális reprezentációként – tükröződnek, amely valós időben tükrözi az arc- és kézmozdulatokat. A felhasználók együtt végezhetnek olyan dolgokat, mint például filmnézés, fényképek böngészése vagy prezentáción való közös munka.

   

  Még több alkalmazás-élmény:

  Az Apple Vision Pro rendelkezik egy teljesen új App Store-ral, ahol a felhasználók felfedezhetik a fejlesztők alkalmazásait és tartalmait, és hozzáférhetnek több százezer ismerős iPhone és iPad alkalmazáshoz, amelyek nagyszerűen futnak és automatikusan együttműködnek a Vision Pro új beviteli rendszerével. Az Apple fejlesztői közössége még tovább léphet, és kihasználhatja a Vision Pro és a visionOS erőteljes és egyedülálló képességeit, hogy vadonatúj alkalmazásélményeket tervezzen, illetve a már meglévőket a térbeli számítástechnika számára újragondolja.

   

  Forradalmi operációs rendszer és felhasználói felület:

  A macOS, iOS és iPadOS több évtizedes mérnöki innovációjának alapjaira épülő visionOS-t az alapoktól kezdve úgy tervezték, hogy támogassa a térbeli számítástechnika alacsony késleltetési követelményeit. Az eredmény egy forradalmi operációs rendszer, amely olyan erőteljes térbeli élményt nyújt, amely képes kihasználni a felhasználót körülvevő teret, új lehetőségeket nyitva meg a munkahelyen és otthon.
  A visionOS vadonatúj háromdimenziós felhasználói felülettel rendelkezik, amely a digitális tartalmakat a felhasználó fizikai világában jelenlévőnek láttatja és érezteti. A természetes fényre dinamikusan reagálva és árnyékot vetve segít a felhasználónak megérteni a méretarányokat és a távolságot. A térbeli tartalmakkal való felhasználói navigáció és interakció lehetővé tétele érdekében az Apple Vision Pro egy teljesen új beviteli rendszert vezet be, amelyet az ember szeme, keze és hangja vezérel. A felhasználók úgy böngészhetnek az alkalmazásokban, hogy egyszerűen rájuk néznek, az ujjukkal koppintanak a kiválasztáshoz, a csuklójukat mozgatva görgetnek, vagy a hangjukkal diktálnak.

  Az Apple Vision Pro az EyeSight funkcióval is rendelkezik, amely egy rendkívüli innováció, amely segít a felhasználóknak abban, hogy kapcsolatban maradjanak a körülöttük élőkkel. Amikor valaki közeledik valakihez, aki Vision Pro-t visel, a készülék áttetszőnek tűnik – így a felhasználó láthatja őt, miközben a felhasználó szemei is megjelennek. Amikor a felhasználó elmerül egy környezetben vagy egy alkalmazás használatában, az EyeSight vizuális jeleket ad másoknak arról, hogy a felhasználó mire koncentrál.

   

  Áttöréses tervezés

  Az Apple Vision Pro az Apple innovációjára és a nagy teljesítményű termékek, például a Mac, az iPhone és a viselhető eszközök, például az Apple Watch tervezésében szerzett tapasztalataira épül, és minden idők legfejlettebb személyi elektronikai eszközében csúcsosodik ki. A teljesítményre, mobilitásra és viselhetőségre vonatkozó ambiciózus célok elérése érdekében az Apple a lehető legfejlettebb anyagokat használta.
  Az Apple Vision Pro kompakt kialakításban elképesztő mennyiségű technológiát tartalmaz. Egyetlen darab háromdimenziósan formázott és laminált üvegből csiszolt optikai felületet hoz létre, amely lencseként szolgál a fizikai világ és a digitális tartalom összekapcsolásához szükséges kamerák és érzékelők széles skálája számára. Az üveg beleolvad az egyedi alumíniumötvözetből készült keretbe, amely finoman körbeöleli a felhasználó arcát, míg a moduláris rendszer lehetővé teszi a személyre szabott illeszkedést, hogy a legkülönfélébb emberekhez igazodjon.
  A Light Seal puha textilből készült, és többféle alakban és méretben kapható, a felhasználó arcához igazodva hajlítható, így pontos illeszkedést biztosít.
  A rugalmas pántok biztosítják, hogy a hang a felhasználó füléhez közel maradjon, míg a több méretben kapható fejpánt háromdimenziósan, egyetlen darabból kötött, hogy párnázást, légáteresztő képességet és nyújtást biztosítson. A pántot egy egyszerű mechanizmussal rögzítik, így könnyen át lehet cserélni egy másik méretű vagy stílusú pántra.

   

  Páratlan innováció a hardver területén

  Az Apple Vision Pro-t úgy tervezték, hogy fenomenális számítási teljesítményt nyújtson egy kompakt, viselhető formában. Az Apple szilíciumchipjére épített, áttörést jelentő, ultra-nagy felbontású kijelzőrendszerrel ellátott Vision Pro a mikro-OLED technológiát használja, hogy 23 millió képpontot pakoljon két, egyenként bélyegméretű kijelzőbe, széles szín- és nagy dinamikatartományban. Ez a technológiai áttörés a hihetetlen élességet és tisztaságot lehetővé tevő egyedi katadioptriás lencsékkel kombinálva lenyűgöző élményt nyújt. A látáskorrekcióra szoruló felhasználók ZEISS optikai betéteket használnak a látáshűség és a szemkövetés pontosságának biztosítása érdekében.

  A fejlett térbeli hangrendszer az Apple Vision Pro élményének központi eleme, amely azt az érzést kelti, hogy a hangok a felhasználót körülvevő környezetből származnak, és a hangzást a térhez igazítja. Az egyes hangkabinokban található két, külön-külön erősített meghajtó a felhasználó saját fej- és fülgeometriája alapján személyre szabott térbeli hangzást biztosít.

  Az Apple Vision Pro nagy teljesítményű szemkövető rendszere az áttörést jelentő kijelző és a fejlett hangélmény mellett nagy sebességű kamerákat és egy LED-gyűrűt használ, amely láthatatlan fénymintákat vetít a felhasználó szemére, és így érzékeny, intuitív bevitelt tesz lehetővé.
  Ezeket az úttörő innovációkat az Apple szilícium hajtja meg egy egyedülálló, kétchipes kialakításban. Az M2 páratlan önálló teljesítményt nyújt, míg a vadonatúj R1 chip 12 kamera, öt érzékelő és hat mikrofon bemenetét dolgozza fel, hogy a tartalom olyan érzést keltsen, mintha közvetlenül a felhasználó szeme előtt jelenne meg, valós időben.
  Az R1 12 milliszekundumon belül – a szempillantásnál 8-szor gyorsabban – új képeket küld a kijelzőkre. Az Apple Vision Pro-t úgy tervezték, hogy bedugva egész napos használatra, külső, nagy teljesítményű akkumulátorral pedig akár kétórás használatra is alkalmas legyen.

   

  Iparágvezető adatvédelem és biztonság

  Az Apple Vision Pro az adatvédelem és a biztonság erős alapjaira épül, és a felhasználók kezében tartja adataik feletti ellenőrzést.
  Az Optic ID egy új, biztonságos hitelesítési rendszer, amely elemzi a felhasználó íriszét különböző láthatatlan LED-fényben, majd összehasonlítja azt a bejegyzett Optic ID-adatokkal, amelyeket a Secure Enclave véd, hogy azonnal feloldja az Apple Vision Pro feloldását. A felhasználó Optic ID adatai teljes mértékben titkosítva vannak, az alkalmazások számára nem hozzáférhetőek, és soha nem hagyják el a készüléket, vagyis nem tárolódnak az Apple szerverein.
  Az Apple Vision Pro navigálása közben a felhasználó tekintete nem kerül nyilvánosságra, és a szemkövetési információk nem kerülnek megosztásra az Apple-lel, harmadik féltől származó alkalmazásokkal vagy weboldalakkal. Emellett a kamera és más érzékelők adatait rendszerszinten dolgozzák fel, így az egyes alkalmazásoknak nem kell látniuk a felhasználó környezetét ahhoz, hogy térbeli élményeket nyújtsanak. Az EyeSight egy vizuális jelzőt is tartalmaz, amely mások számára is egyértelművé teszi, ha a felhasználó térbeli fotót vagy videót készít.

   

  További információ

  Cikkszám: N/A Kategória: Márka:

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999