Speck Presidio Perfect-Clear Ombré for iPhone 13 Pro

10 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Raktáron frissítés


  Mennyiség

  A Speck Presidio2 szériájú, áttetsző Speck Presidio PERFECT CLEAR + OMBRE tokcsalád a SPECK legújabb fejlesztésű, a baktériumok 99%-át elpusztító Microban antibakteriális technológiával készült, 2 rétegű, ütésálló, karcálló, teljesen átlátszó és UV ellenálló tokja iPhone 13 Pro telefonokhoz.

  Kiemelkedő tulajdonságai:

  CLEAR + OMBRE soha le nem kopó árnyék minta. A minta, speciális technológiával a tok külső rétegébe került beágyazásra, így biztosan nem fog lekopni.

  Olyan innovatív új alapanyagból készült, amely hosszabb ideig tisztán tartható, nagyobb védelmet és tartósságot nyújt.

  Teljes mértékben UV ellenálló, mégis kristálytisztán áttetsző anyagból készült. Hosszútávú használat esetén sem sárgul be.

  A tok sarkainál speciálisan kialakított gumis anyagnak köszönhetően, a tok belső gyűrődést elnyelő zónái ütés hatására összenyomódnak, felveszik és eloszlatják az ütéshullámokat. Ennek a megnövelt ütésvédelemnek köszönhetően a telefon 4 méter magasból történő leesése után is tökéletesen működik.

  A Speck Presidio PERFECT CLEAR + OMBRE tokok anyagában alkalmazott Microban antibakteriális technológia elpusztítja a baktériumok 99%-át, állandó védelmet biztosít a láthatatlan kórokozókkal szemben. Megakadályozza a baktériumok szaporodását, ezáltal a kellemetlen szagok és foltok kialakulását is.

  A tok minden a készüléken található portot és gombot is megvéd a külső behatásoktól, miközben ugyanolyan könnyű őket használni.

  A megemelt képernyő oldali védőéleknek köszönhetően a tok megóvja a képernyőt az ütődések és karcolások ellen.

  A tok MagSafe és Qi vezeték nélküli töltő kompatibilis, azaz nem kell a tokot levenni a telefonról a töltéshez.

  A tok 10%-kal vékonyabb a Presidio első szériás, hasonló kategóriájú tokjánál.

  Természetesen a tok minden típusú veszély, ütés esetén – pl. kijelzőt ért közvetlen ütés – nem tudja megóvni a telefont.

  További információ

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999