Apple Studio Display

765 990 Ft927 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Kijelző

  Állvány * 

  Válaszd ki a neked való állványt. A Studio Displayhez két állvány és egy rögzítőadapter közül választhatod ki a munkakörnyezeted adottságainak leginkább megfelelőt.


  Mennyiség

  Studio Display

  Kijelző

  A Studio Display normál és nanotexturált üvegének tervezésében egyaránt fontos szempont volt az extrém alacsony szintű tükröződés, ezért a megfelelő bevonat kiválasztásakor mindenképpen vedd figyelembe a munkakörnyezeted adottságait.

  A nanotexturált üveg remek választás az erős fénnyel megvilágított munkaterületekhez – például oda, ahová nagyon besüt a nap. A legtöbb matt kijelzőt egy olyan réteggel vonják be, amely szétszórja a fényt, ám ezzel együtt a kontrasztot is csökkenti, illetve homályossá vagy csillogóvá teheti a képet. A közvetlenül az üveg felületén, nanométeres pontossággal kiképzett nanotexturált réteg szétszórja a fényt, hogy tovább csökkentse a tükröződést, így akkor is kiváló képminőséget élvezhetsz, ha nem ideálisak a fényviszonyok. A nanotexturált üveghez puha, nem karcoló anyagból készült törlőkendő is jár, amellyel biztonságosan tisztíthatod a kijelzőt.

  Állvány

  Állítható dőlésszögű állvány

  Ez a beépített állvány 30 fokban dönthető (5 fokban lefelé, és 25 fokban felfelé).

  Állítható dőlésszögű és magasságú állvány

  Ennek a beépített állványnak része egy ellensúlyozott kar, amely 30 fokban dönthető, magassága pedig 105 mm-es tartományban változtatható. Miközben állítod, szinte nem is érzed a kijelző súlyát.

  VESA-rögzítőadapter

  A VESA-rögzítőadapterrel egyszerűen rögzítheted a Studio Displayt minden olyan VESA-kompatibilis, 100 x 100 mm-es fali konzolhoz, asztali karhoz, állványhoz vagy csuklómechanikás karhoz, amely elbírja a kijelző 5,5 kg-os tömegét.¹

  A VESA-rögzítőadapterrel ellátott Studio Display fekvő és álló tájolásban is használható.

  Fontos: minden állvány és rögzítőadapter beépített. Mivel nem cserélhetők, a vásárláskor fontos átgondolnod, mire lesz szükséged a munkához.

  További információ

  Cikkszám: N/A Kategória: Márka:

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999