Apple Watch Series 5 – Silver Aluminium Case with White Sport Band

Szállítható: 1-3 napon belül.

A szállítási idő teljesítési függ a hivatalos partner aktuális raktárkészletétől!

Induló ár: 154 990 Ft

Kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!
  • Apple watch ezüst színben
  • Normál sportszíj (S/M és M/L mérethez igazítható szíjakkal)
  • 1 méteres mágneses töltőkábel
  • 5 wattos USB hálózati adapter

Apple Watch mérete

Csatlakoztathatóság


Mennyiség

Mindig bekapcsolt Retina kijelző.

A pontos időt és a számlapodon megjelenő más információkat mostantól anélkül is láthatod, hogy felemelnéd a csuklódat vagy megérintenéd a számlapot, hiszen a kijelző sosem kapcsol ki. Egyetlen pillantással leolvashatod a pontos időt, vagy ellenőrizheted az edzésadatokat.

 

EKG a csuklódon. Bárhol, bármikor.

Az Apple Watch Series 5 az EKG appal az egyelvezetéses elektrokardiogramhoz hasonló EKG-t tud készíteni. Ez óriási teljesítmény egy karórától. Hasznos adatokkal képes ellátni a kezelőorvosodat, téged pedig megnyugtat.

 

A legkitartóbb edzőpartner.

Biciklizés, jóga, úszás vagy nagy intenzitású intervallumedzés? Bármit sportolsz, az Apple Watch leméri. Edzésspecifikus célokat adhatsz meg, az edzések végén összefoglalón tekintheted át az eredményeidet, az iPhone-od Tevékenység appjában pedig hosszú távon is nyomod követheted, hogyan fejlődsz.

 

Feledkezz bele a zenéidbe.

Az Apple Musicot a csuklódon viselve több mint 60 millió dalból választhatod ki a legmotiválóbbakat, amikkel eljuthatsz a célig. Meghallgathatod a legújabb podcastokat és a kedvenc hangoskönyveidet is.

 

Minden veled van, ami fontos.

A beépített mobilkapcsolat jóvoltából a telefonod nélkül is útnak indulhatsz az óráddal. Fogadhatod az irodából érkező hívásaidat, lájkot küldhetsz a barátaidnak, és meghallgathatod a hangpostádat – az Apple Watch Series 5-tel a telefonod nélkül is mindig elérhető maradhatsz.

 

Cikkszám: N/A

Kategória:

Gyártó:

Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999