JBL Flip 6

54 990 Ft

Szín:


Mennyiség

JBL Flip 6 hordozható hangszóró

Az új Flip 6 hordozható hangszóró a JBL-től. A kis méret és súly miatt bárhol elfér. Az IP67-es tanúsítvánnyal rendelkező víz és porálló kialakításnak köszönhetően a zene még esőben is hangosan szól. Élvezze a több mint 12 órányi zenét, és válasszon a különböző színek közül.
Hangosabb, erősebb
A zene folytatódhat a JBL Flip 6 2-utas hordozható hangszóróval, amelyet úgy terveztek, hogy hangos és tiszta hangzást biztosítson. Az áramkör alakú mélysugárzó kivételes mély- és középfrekvenciákat, míg a különálló magassugárzó tiszta magas frekvenciákat produkál. A Flip 6 két, mély basszusra optimalizált passzív sugárzóval is rendelkezik, amelyeket egy fejlett Harman márkájú algoritmus segítségével finomhangoltak.
IP67 tanúsítás, víz és porálló
A medencénél. A parkba. A JBL Flip 6 hordozható hangszóró IP67 tanúsítvánnyal rendelkezik víz és porálló, így bárhová magaddal viheted a hangszórót.
12 óra zene
Ne aggódjon az olyan apróságok miatt, mint az akkumulátor töltése. A JBL Flip 6 akár 12 órányi lejátszást biztosít egyetlen feltöltéssel.
PartyBoost
A PartyBoost lehetővé teszi két JBL PartyBoost-kompatibilis hangszóró párosítását sztereó hangzáshoz vagy a buli feldobásához.
USB-C töltésvédelem
A JBL Flip 6 USB-C töltővédelmet kínál. Ez azt jelenti, hogy a csatlakozó víz, só vagy vegyi anyagok érzékelése esetén hangjelzés figyelmeztet a csatlakozó leválasztására.

Kategóriák: ,

Gyártó:

Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999