DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo

299 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Csomag tartalma:

  • DJI Osmo Pocket 3 kamera
  • Védőtok
  • Állvány
  • WiFi modul
  • Vezeték nélküli mikrofon + szélfogó
  • Adatkábel
  • Csuklópánt
  • Akkumulátor markolat
  • Hordtáska
  • Nagy látószögű lencse

  Rendelhető frissítés


  Mennyiség

  OSMO POCKET 3

  MOZGALMAS PILLANATOKHOZ

  1-HÜVELYKES CMOS POCKET GIMBAL KAMERA

  A vadonatúj Pocket 3-ban egy nagy teljesítményű, 1 hüvelykes CMOS-érzékelő dolgozik, amely részletgazdag képalkotást garantál. A 2-hüvelykes, forgatható érintőképernyővel és a teljes felbontású, gyors fókuszálással vízszintesen vagy függőlegesen pásztázhat a pontosabb észlelés és irányítás érdekében. A 4K/120fps felvételkészítés, a háromtengelyes mechanikus stabilizálás és a számos intelligens funkció révén a Pocket 3 minden mozgalmas pillanatra készen áll.

  • Végtelen fény-árnyék részletek
  • Valósághű színek még többféle jelenetben
  • 1 hüvelykes CMOS, 4K/120fps felvételek [1]
  • 10-bites D-Log M és HLG

  Végtelen fény-árnyék részletek 

  Valósághű színek még többféle jelenetben

  Az 1 hüvelykes CMOS-érzékelő tiszta fény-árnyék részleteket rögzít, így még gyenge fényviszonyok között is lenyűgöző felvételekre képes.

  A 4K/120fps videók a lélegzetelállító pillanatokból lenyűgöző lassított felvételeket varázsolnak.

  A 10-bites D-Log M és HLG funkcióval professzionális, rugalmas színkezeléssel rögzíthet tájképeket, élethű színekkel és teljes spektrumú vizuális élménnyel.

  TERMÉSZETES BŐRTÓNUSOK

  • Kerüljön reflektorfénybe
  • Tiszta, ragyogó arcszínek
  • Glamour Effects 2.0

  Természetes bőrtónusok 

  Kerüljön reflektorfénybe

  A közvetlen kimenet és a tiszta, ragyogó arcbőr megbízhatóan esztétikus felvételeket eredményez.

  A Glamour Effects 2.0 és a személyre szabott szépítő funkciók segítségével mindig a legjobb formáját hozhatja.

   

  GYORS, STABIL, PONTOS FELVÉTELKÉSZÍTÉS

  • Bármilyen pillanatot képes rázkódásmentesen rögzíteni
  • Teljes felbontású, gyors fókuszálás
  • Háromtengelyes gimbal mechanikus stabilizálással
  • Egy zsebben is elfér

  Gyors, stabil, pontos felvételkészítés

  Bármilyen pillanatot képes rázkódásmentesen rögzíteni

  A teljes felbontású, gyors fókuszálás a családi pillanatoktól a háziállatok kalandjaiig lenyűgöző pontossággal rögzít bármit, legyen az egy szaladgáló lurkó vagy egy játékos kutyus.

  A háromtengelyes mechanikus stabilizátornak köszönhetően a kameranézet még dinamikus mozgások esetén is stabil marad.

  A merész, zsebméretű kialakítás lehetővé teszi a kényelmes filmezést útközben is.

   

  GONDTALAN ALKOTÁS

  • Vibrálóan innovatív lehetőségek
  • 2-hüvelykes, forgatható képernyő; intelligens, fekvő és álló tájolású felvételkészítés
  • ActiveTrack 6.0
  • Sztereó felvételkészítés, DJI Mic 2-kompatibilitás

  Gondtalan alkotás 

  Vibrálóan innovatív lehetőségek

  A 2-hüvelykes, forgatható érintőképernyő támogatja a gyors váltást a fekvő és álló tájolású felvételek között. Elég egyszerűen elfordítani, és máris készen áll.

  Az ActiveTrack 6.0 többféle témakövetési módot biztosít, így egy kézzel is könnyedén készíthet mozifilmszerű felvételeket.

  A sztereó felvétel és a két DJI Mic 2 adóegységhez való közvetlen csatlakozás kristálytiszta hangot és egyszerű filmezést biztosít.

   

  ELSŐ FEJEZET – KÉPALKOTÓ RENDSZER

  Kompakt kialakítás, lenyűgöző látvány 

  Ez egy 1-hüvelykes érzékelő 

  A Pocket 3 nagy teljesítményű, 1-hüvelykes CMOS-érzékelője kristálytiszta fény-árnyék részleteket rögzít. Kiváló optikai teljesítményének köszönhetően jelentősen jobb képminőségre képes, és gyenge fényviszonyok között is megbízható eredményt biztosít.

   

  Profi lassított felvételek 4K/120fps-szel [1] 

  A 4K/120fps sebesség dinamikus, hihetetlenül finom részletességgel örökíti meg az élményeket, a lassított felvétel pedig felnagyítja a lélegzetelállító pillanatokat.

   

  Káprázatos éjszakai felvételek 

  A speciális képminőség-optimalizálásnak köszönhetően a Pocket 3 éjszakai felvételei tiszta, valósághű színekkel keltik életre a gyenge megvilágítású jeleneteket.

   

  Természetes ragyogás 

  A Pocket 3 a különböző bőrtónusoknak megfelelően finomhangolja az expozíciót, ezáltal közvetlen kimenetet és tiszta, ragyogó arcszíneket ér el. Készüljön fel rá, hogy amikor a képen van, az Ön arca lesz reflektorfényben.

  Örökítse meg a természetet teljes pompájában 

  A professzionális felvételekhez elengedhetetlen 10-bites D-Log M és 10 bites HLG színmódok nagy dinamikatartományú tájképeket rögzítenek, pontos és finom színeket, valamint tiszta, élénk részleteket garantálnak.

  10-bites D-Log M 

  A 10-bites D-Log M színmód akár egymilliárd színt is képes rögzíteni, az ultra nagy dinamikatartomány pedig minden felvételnek nagy részletgazdagságot kölcsönöz. Akár nagy kontrasztú jelenetekben, például napfelkelténél vagy naplementénél, akár színes jelenetekben, például egy burjánzó kertben, teljes spektrumú, természetes és finom színátmenetekkel teli vizuális élményt nyújt.

  HLG HDR 

  A Pocket 3 támogatja a 10 bites HLG videofelvételt, így a HDR-képes készülékeken nagyobb dinamikatartomány érhető el. Az eredmény lenyűgöző; akár egy bíborszínű felhőkkel teli égboltot, akár egy tiszta kék tengert filmez.

   

  Zsebméretű és kalandra kész 

  A kompakt és rugalmas Pocket 3 könnyedén elfér a tenyerében vagy a zsebében, így mindig készen áll a fontos pillanatok rögzítésre.

  MÁSODIK FEJEZET – INTELLIGENS FUNKCIÓK

  A nagy fordulat 

   

  2 hüvelykes elfordítható képernyő – forgatásra tervezve 

  A Pocket 3 2-hüvelykes, színes OLED-érintőképernyője vibrálóan élénk színeket és egyszerű vezérlést biztosít. A filmezés megkezdéséhez fordítsa el, a paraméterek beállításához és egyéb funkciók eléréséhez pedig egyszerűen koppintson rá.

  Fókuszáljon a kedvenc dolgaira 

  A Pocket 3 teljes felbontású, gyors fókuszálásával a leggyorsabban mozgó témákat is könnyedén éles fókuszban tarthatja. Az új Product Showcase (termékbemutató) üzemmód az előtérben lévő tárgyra koncentrál, gyorsan és zökkenőmentesen képes egy adott témára fókuszálni, ami live streaminghez és termékbemutatókhoz tökéletes megoldást jelent.

  Készen áll a rögzítésre  

  A zökkenőmentes felvételkészítés még sosem volt ilyen egyszerű. A háromtengelyes mechanikus stabilizátorral a kameranézet még dinamikus kameramozgások közben is stabil marad. Több stabilizációs szint közül választhat a nagy reakcióérzékenységű alapszinttől a jóval magasabb szintekig, amelyek az intenzívebb rázkódással is képesek megbirkózni.

   

  Legyen Ön a középpontban 

  Az ActiveTrack 6.0 többféle témakövetési módot kínál, pl. az új Face Auto Detect (automatikus arcfelismerés) és a Dynamic Framing (dinamikus kompozíció) lehetőségeket, amelyekkel egy kézzel is készíthet zökkenőmentes, mozifilmszerű felvételeket.

  Face Auto-Detect mód

  Fókusztartás könnyedén A funkció a követett tárgyat következetesen a képkocka közepén tartja, miközben a kameranézet stabilan és egyenletesen halad.

  Dynamic Framing (dinamikus kompozíció) mód 

  A nagyszerű felvételek a jó kompozíciónál kezdődnek. A beépített aranyspirál-kompozíciós technika segítségével a professzionális kameramozgás a témára rögzítve működik, és esztétikusabb felvételeket készít.

  Alapszintű mód 

  Továbbfejlesztett stabilitás. Ha duplán rákoppint a képernyőn a témára, a kamera alapszintű tárgykövetést végez. A követett tárgy még laza kameratartás és -mozgás esetén is stabilan a képkocka közepén marad.

   

  Csupa fül 

  A Pocket 3 egy három mikrofonból álló, beépített hangrögzítő rendszert alkalmaz, amely hatékonyan csökkenti a szélzajt, és minden irányból sztereó hangot rögzít. Még zajos környezetben, például koncerteken is képes pontosan azonosítani a hangforrásokat, ezáltal még magával ragadóbb hangzást biztosít. Támogatja az USB Audio protokollt, amely lehetővé teszi a külső mikrofonok és monitor-fülhallgatók gyors csatlakoztatását.

  DJI Mic 2-kompatibilis, kétszemélyű rögzítés 

  A beépített Wi-Fi és Bluetooth modulnak köszönhetően a Pocket 3-hoz közvetlenül csatlakoztatható két DJI Mic 2 adóegység, így vlogoláshoz, interjúkhoz, live streamekhez egyaránt krisztálytiszta hangfelvételeket készíthet.

  A Glamour Effects határtalan ragyogást biztosít 

  A Glamour Effects 2.0 még több személyre szabott szépítő lehetőséget kínál. Aktiválja a forgatható érintőképernyőn, és töltsön le anyagokat a DJI Mimo alkalmazáson keresztül az automatikus szépítéshez. Találja meg a legjobb szöget minden egyes felvételhez.

  Gyors töltés, hosszú üzemidő 

  A Pocket 3 mindössze 16 perc alatt 80%-ra tölthető fel,[2] ami akár két órányi felvételi időt biztosít. Teljesen feltöltve akár 116 perc 4K/60fps felvétel vagy akár 166 perc 1080p/24fps felvétel rögzítésére képes,[3] így több idő marad a nagyszerű felvételek elkészítésére.

  • 16 perc
  • 80%-os töltöttség
  • 40-szer [4] gyorsabb töltés*
  • 166 perc
  • Rendkívül hosszú üzemidő
  • 26 perccel [5] hosszabb üzemidő*

  * Az előző generációs modellhez (DJI Pocket 2) képest

  Könnyed tárolás az automatikus tengelyzárakkal 

  A Pocket 3 kikapcsolása után a gimbal automatikusan tárolási pozícióban rögzül, így biztonságban várja a következő kalandot.

  HARMADIK FEJEZET – KREATÍV ESZKÖZÖK

  Merítsen ötleteket, engedje szabadjára a képzeletét 

   

  Friss ötletek, végtelen lehetőségek 

  A Pocket 3 modellbe kreatív üzemmódok és funkciók tömkelege került, hogy az alkotói ihletnek semmi ne állhasson az útjába. Támogatja a SpinShot, a Motionlapse, a digitális zoom, a panoráma funkciót és még sok más lehetőséget, és mindez néhány érintéssel elérhető.

  SpinShot 

  Egy kézzel 180°-os, sima kameramozgást érhet el.

  Motionlapse 

  Örökítse meg az idő csodálatos, szürreális folyását a napfelkeltétől a nagyváros nyüzsgéséig.

  Digitális zoom 

  Az akár 4x-es digitális zoom segítségével bármilyen felvételen közelebb kerülhet a tárgyhoz.

  Panoráma 

  Adja meg a pazar tájaknak és jeleneteknek a megérdemelt teljes részletességet.

  Teleobjektív-felvételek 

  Rögzítsen városképeket, természetbeli tájakat és még sok mást.

  Egy kreatív társ minden alkalomra 

  Akár élő közvetítésre, akár webkameraként használja, a Pocket 3 rugalmas funkciókkal rendelkezik, amelyek sokoldalú és praktikus eszközzé teszik. A beépített timecode funkció még a hatékony utómunkát is megkönnyíti a professzionális vágási feladatoknál.

  Live stream 

  A Pocket 3 támogatja a nagy felbontású élő közvetítést.

  Webkamera 

  Használja a Pocket 3 modellt online értekezletekhez, videochatekhez és más hasonló szituációkban a stabil nézet és a rendkívül tiszta hangzás érdekében.

  Timecode 

  Többkamerás felvételek esetén e funkció a különböző kamerák felvételeinek hatékony szinkronizálásához nyújt segítséget.

   

  LightCut 

  A LightCut alkalmazás támogatja a vezeték nélküli csatlakozást és a One-Tap Edit funkciót az egyszerű filmkészítés érdekében. Képes a felvételekhez intelligens módon megfelelő sablonokat hozzáadni, ezáltal nagyszerű videókat hoz létre, amelyek minden pillanatot könnyedén dokumentálnak.

  Ráadásul a szerkesztés során nincs szükség a felvételek letöltésére, ezáltal tárhelyet takaríthat meg az okostelefonon.

  One-Tap Edit (szerkesztés egy érintéssel)Különféle videósablonok
  A LightCut az AI-alapú intelligens felismerés segítségével kiválasztja a felvételek leghangsúlyosabb pillanatait, és ezekből azonnal megosztásra kész 4K videókat készít.Válasszon a vlogokhoz, utazásokhoz, bulikhoz, családi eseményekhez, háziállatokhoz, ételekhez, a mindennapi élethez stb. használható sablonok széles választékából. Szerkessze a felvételeket könnyedén, és élvezze a filmes tartalmakat másodperceken belül.

   

   

  NEGYEDIK FEJEZET – ALKOTÁSRA INSPIRÁLÓ KIEGÉSZÍTŐK

   

  Osmo Pocket 3 Black Mist szűrő [6] 

  A Black Mist szűrő az egyszerű használat érdekében mágneses rögzítésű. Tompítja a becsillanásokat, lágyítja a bőrtónusokat, ezáltal egyedülálló, magával ragadó képhatást nyújt.

  Osmo Pocket 3 Wide-Angle (nagy látószögű) objektív [6] 

  A nagy látószögű objektív felhelyezésével a kamera látószögét 108°-ra növelheti, így minden képkockán többet rögzíthet. A mágneses rögzítésnek köszönhetően gyorsan és kényelmesen felhelyezhető és levehető.

  Osmo Mini Tripod (állvány) [6] 

  A Mini állvány rugalmas, hordozható, és a készülék felszereléséhez 1/4”-20-as csavarral rendelkezik.

  Osmo Pocket 3 Battery Handle (akkumulátoros markolat) [6] 

  Az akkumulátoros markolat egy beépített, 950 mAh-s akkumulátort tartalmaz, amely a Pocket 3-hoz csatlakoztatva körülbelül 62%-kal növeli az üzemidőt. [7] Támogatja a működés közbeni cserét, és egy USB-C porttal is rendelkezik, amely külső hangeszközök csatlakoztatására használható. Az alján található 1/4”-es menettel kameraállványra vagy más hasonló tartozékra szerelhető.

  DJI Mic 2 adóegység [6] 

  A DJI Mic 2 adóegység a profi szintű hangminőség érdekében tiszta hangfelvételt biztosít. Egy adóegység működési ideje hat óra, és 8 GB belső tárhellyel rendelkezik, amely elegendő akár 14 órányi 48 kHz-es, 24 bites hang tömörítés nélküli tárolására.

  Osmo Pocket 3 mágneses ND-szűrőkészlet [6] 

  A mágneses ND-szűrőkészlet ND16, ND64 és ND256 szűrőket tartalmaz. A mágneses kialakítás megkönnyíti a felhelyezést és levételt.

  Osmo Pocket 3 bővítőadapter [6] 

  A bővítőadapter egy vakupapucsot és egy akciókamera-csatlakozót tartalmaz.

  Osmo Pocket 3 hordtáska [6] 

  A kifejezetten a Creator Combo szetthez tervezett hordtáska kényelmes tárolást biztosít az összes eszköz és tartozék számára

  További információ

  Cikkszám: OP9913 Kategóriák: , Márka: ,

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999