DJI Mini 3 Pro drón

347 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Feltűnően Mini
  A mini méretű, mega-képességű DJI Mini 3 Pro éppen olyan erős, mint hordozható. Kevesebb, mint 249 gramm és továbbfejlesztett biztonsági funkciókkal nemcsak szabályozásbarát, hanem a legbiztonságosabb is a sorozatában.

  Rendelhető frissítés


  Mennyiség

  DJI Mini 3 Pro drón

  Tele Teljesítménnyel
  A Mini 3 Pro teljesen új külsőt kapott, amely úgy van optimalizálva, hogy minden repülésből többet hozzon ki. A nagyobb légcsavarokkal, az aerodinamikus karosszériadöntéssel és az erőteljes akadályérzékelő rendszerrel, az áramvonalas kialakítás nagyobb repülési időt és biztonságot tesz lehetővé.

  Az újragondolt gimbal szélesebb elforgatási tartományt kínál az alacsony látószögű felvételekhez és a True Vertical Shootinghoz, végtelen kreatív lehetőségeket kínálva. Ennek az arculatváltásnak minden aspektusát alaposan átgondolták, hogy a Mini soha nem látott magasságokba kerüljön.

  Édes Repülési Idő
  Rögzíts és fedezz fel még többet a környezetedből az akár 34 perces meghosszabbított repülési idővel. A DJI Mini 3 Pro Intelligens Repülési Akkumulátora rendkívül könnyű, és elegendő energiával rendelkezik a légifotózási igényed kielégítéséhez. [2]

  Repülj nappal. Repülj éjszaka
  Ragadd meg a fény és az árnyékok finomságát, miközben nappali kirándulásra indulsz. Tisztán és kevesebb zajjal fényképezz ahogy leszáll az éj. Élvezd a pillanatot, maradj hű a kreativitásodhoz, és bízd a Mini 3 Pro-ra, hogy megörökítse világodat.

  Három Irányú Akadályérzékelés
  A DJI Mini 3 Pro az eddigi legbiztonságosabb Mini. Előre, hátra és lefelé irányuló kettős látószögű érzékelőkkel és egy vadonatúj karosszéria-kialakítással szélesebb érzékelési tartományt és fokozott biztonságot kínál.

  FocusTrack
  Keress kreatív módokat a célpontod követésére a FocusTrack segítségével. A csomag tartalmazza az ActiveTrack 4.0-t, a Spotlight 2.0-t és a Point of Interest 3.0-t, három hatékony történetmesélő eszközt.

  MasterShots
  A MasterShots igazi gyökeres változást jelent minden kezdő légifotós számára. Egyszerűen válaszd ki a célpontod, és a Mini 3 Pro profi manőverek sorozatát hajtja végre, majd egy rövid filmes videót készít. Jó oka van annak, hogy ez a rajongók kedvence.

  Hyperlapse
  Gyorsítsd fel az időt néhány érintéssel egy lenyűgöző hyperlapse vagy timelapse videó létrehozásával. Rögzítsd a mozgó forgalmat vagy a gomolygó felhőket, és vigyél drámát videóidba.

  QuickTransfer
  Azonnal készen áll az alkotásaid megosztására, a Mini 3 Pro támogatja a nagy sebességű Wi-Fi letöltést akár 30 Mbps-ig.

  Panoráma
  Rögzítsd bármilyen táj hatalmasságát széles látószögű, 180°-os, függőleges és gömbpanoráma felvételekkel.

  Digitális Zoom
  A 4-szeres digitális zoommal közelebb kerülhet a célpontodhoz. Ez lehetővé teszi felvételek rögzítését messziről, anélkül, hogy megzavarnád őket.

  Csomag tartalma:

  • 1x DJI Mini 3 Pro
  • 1x DJI RC-N1 távirányító
  • 1x DJI RC-N1 RC kábel (USB Type-C csatlakozó)
  • 1x DJI RC-N1 RC kábel (Lightning csatlakozó)
  • 1x DJI RC-N1 RC kábel (szabványos Micro-USB csatlakozó)
  • 1x DJI Mini 3 Pro intelligens akkumulátor
  • 1x Tartalék légcsavarok (pár)
  • 1x Gimbalvédő
  • 1x Type-C Type-C PD kábel
  • 1x Csavarhúzó
  • 6x csavarok

  További információ

  Kategória: Címkék: , , Márka:

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999