Garmin Fénix 5

Raktáron

Raktárkészlet színfüggő!

Induló ár: 164 990 Ft

Kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!

Magyarországi garancia

A Garmin termékeket a hivatalos, magyarországi Garmin képviselet támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.

Miért fontos ez?

 • Prémium GPS-es óra csuklón mérő Elevate™ szívritmusmérővel
 • Kalandra kész, ellenálló kialakítású, rozsdamentes acél peremmel, gombokkal és hátlappal
 • A főbb statisztikák egy gombnyomással elérhetők a teljesítmény widget segítségével, mely mutatja az edzettségi szintet, terheltséget és egyéb adatokat
 • Kapcsolt funkciók², például okos értesítések, automatikus feltöltés a Garmin Connect™ felületre, személyre szabható óraszámlapok és alkalmazások tölthetők le a Connect IQ™ áruházból
 • Szabadtéri érzékelők: GLONASS képes GPS vevő, 3 tengelyű iránytű, giroszkóp és barometrikus magasságmérő

Modellváltozatok


Mennyiség

Garanciális tudnivalók

…avagy miért nem mindegy, hol vásárolod Garmin fénix 5 sportkarórádat!

Ha körülnézel az interneten, mindig lesz egy “olcsóbb” ár. Légy óvatos, sok helyen elfelejtik közölni a garanciális feltételeket!

Garanciális igényt csak a hivatalos, magyarországi Garmin márkaképviseletnél, a Navi-Gate Kft-nél lehet érvényesíteni. Mi kizárólag tőlük beszerzett Garmin termékeket árusítunk üzletünkben, így minden Garmin sportkarórához 1 év cseregaranciát tudunk biztosítani. Fontos: a nem hivatalos forrásból vagy külföldről beszerzett Garmin termékeket még térítés ellenében sem cseréli / javítja a magyarországi képviselet! (A megsérült órát is nagyon kedvező feltételekkel tudjuk kicseréltetni, amennyiben az magyarországi eladású.)

 

A fénix 5 egy prémium kategóriás GPS-es okosóra: a Garmin okosóráktól megszokott módon nemcsak megjelenésében, de funkcióit tekintve is. Kiváló választás teljesítménytúrázóknak, futóknak, kerékpárosoknak. A számtalan beépített tevékenységprofil és okosértesítés mind azt a célt szolgálja, hogy folyamatosan emelhesd teljesítményed az adott sporton belül. A csuklódon méri a szívritmusodat és fejlett fitnesz szolgálatatásokkal ösztönöz jobb teljesítményre. Bármilyen sportot is űzz, a fénix 5 támogatja benne, köszönhetően a beépített tevékenységprofiloknak és az okos értesítéseknek².

 

Robusztus kialakítás, erős teljesítmény

A sportolók és kalandozók eltérőek lehetnek. Ezért érhető el a fēnix 5 sorozat is többféle méretben, így biztosan találsz a csuklódra valót. Mindegyik változat rozsdamentes acél hátlappal, QuickFit™ óraszíjakkal és prémium szolgáltatáskínálattal rendelkezik, így azt a látványt, teljesítményt nyújtja, amit esztétikailag és atlétikailag is elvár.

Kettős navigációs rendszer

A fēnix 5 multisport óra kerete, gombjai és hátlapja PVD bevonatú rozsdamentes acélból készültek az extra ellenállóságért. Minden óra vízálló 100 méteres mélységig, és fejlett GPS és GLONASS műholdas jelvételre képes, mely a kevésbé ideális környezetben is vételt biztosít. A hosszú akkumulátoros üzemidőre mindig számíthatsz (kiviteltől és használati módtól függ).

 

Kiemelkedő olvashatóság futás közben

A fényes, nagy felbontású, színes Garmin Chroma kijelző LED háttérvilágítással biztosítja a jó láthatóságot minden fényviszony mellett, legyen az szikrázó napsütés vagy sötét éjszaka. A transzflektív technológia egyszerre tükrözi vissza és sugározza a fényt, így még erős fénynél is jól látható. A zafír verziók karcálló lencsét tartalmaznak, valamint Wi-Fi®-képesek, így a vezeték nélküli hálózatához is kapcsolhatók az adatok és tevékenységek szinkronizálásához.

 

Csuklón mért szívritmus¹

Mellkaspánt nélkül is mérheted szívritmusodat az Elevate csuklón mérő technológia segítségével. Ezen felül számolja a megtett lépéseidet, figyeli alvásodat, valamint a pulzusa alapján méri az elégetett kalóriáidat és számolja az aktív időszakokat a napod során.

 

Stílusodnak megfelelő, cserélhető óraszíjak

Többféle QuickFit óraszíj vásárolható a bőrtől kezdve a fémen át a szilikonig, így mindig a sportodnak vagy tevékenységednek megfelelőt választhatod. Nincs szükség szerszámra, csak cseréld ki, kattintsd be és indulj.

 

Fejlett teljesítményadatok

Minden fēnix 5 óra kifinomult edzési funkciókínálattal rendelkezik, mely segíti teljesítményed nyomon követését³. A fejlett Edzési állapot és Edzés hatásfok mutatók könnyen értelmezhetően biztosítják edzésed aerob és anaerob teljesítményét. A VO2 max becslés összegzi futási sebesség és szívritmus adatokat és ezekkel számolja ki a szervezeted percenkénti maximális oxigénfelhasználását. Ezen és más fitnesz adatok segítségével regenerálódási tanácsokat, időtartamot, valamint versenyidő előjelzést is számol.

 

Fejlett futásdinamika

Még többet hozhatsz ki futási adataidból. A Garmin edzési funkciói, melyek az átfogó fiziológiai méréseken és a futásdinamikai adatokon alapulnak, segítenek javítani állóképességedet és általános teljesítményedet:

 • Teljesítmény állapot: 6-20 perc futást követően a fēnix 5 valós időben veti össze állapotát az átlagos fitnesz szintjével
 • Tejsavküszöb mérés: Átfogó elemzés a tempója és szívritmusa alapján, melyből a fēnix 5 megbecsüli, mikor kezdenek izmai rohamosan fáradni
 • Lépésütem — percenkénti lépések száma
 • Lépéshossz — valós időben mutatja a lépéshosszt

Több funkcióra vágyik? Társítsd Garmin órádat kompatibilis szívritmusmérővel, például a HRM-Run™-nal és máris további adatok állnak rendelkezésedre³:

 • Függőleges kilengés és arány — a “pattogás” foka futásod közben és az arány, amit ebből előre irányuló mozgássá alakítasz lépéseiddel
 • Talajérintési idő és egyensúly — mutatja, hogy a lábad mennyi időt tölt futás közben a talajon az előre irányuló mozgás helyett, valamint azt, hogy milyen arányban ér le a bal vagy jobb lábad a talajra
 • Stressz pontszám: a fēnix 5 méri a szívritmusod változását 3 perces egy helyben állás közben, így biztosítva egy becsült stressz szintet. A mérés 1-100-ig értékel, ahol a kisebb érték jelzi az alacsonyabb stressz szintet.

 

Úszási profilok, síelés, evezés, golf és egyéb sportok

A futási funkción túl a fenix 5 különleges alkalmazásai segítenek úszás, síelés, golfozás vagy evezős sportok esetében is. A fénix 5 úszáshoz is nagyszerűen használható okosóra. Az úszóknál többek között a távolság, tempó és csapásszám is megjeleníthető. Sí vagy snowboard közben a sebesség, távolság, magasságcsökkenés és automatikus mérésindítás (automatikus szüneteléssel a síliften felfelé haladva) segíti a gyors áttekintést. Az evezős sportok számára biztosított szolgáltatáskínálat tartalmazza a csapásszámolást, annak ütemét, és a csapásonkénti távolságot is. Golf módban látható a green elejének, közepének és végének a távolsága bármely pályára, amit letöltött a Garmin Connect felületről, de mellette a Green nézet és az AutoShot és AutoMeasure is rendelkezésre áll.

Navigáljon a szabadban tetszés szerint

Minden fēnix 5 típus átfogó navigációs és nyomvonalrögzítési funkciót biztosít, így nem téved el járt vagy a járatlan utakon sem. GPS vevője és ABC érzékelőinek (magasságmérő, barométer és iránytű) köszönhetően mindig tudni fogja, merre kell tovább haladni. A beépített magasságmérő pontos emelkedési és süllyedési adatokat nyújt, míg a barométer segít megbecsülni az időjárásváltozást a rövid távú légnyomásváltozás alapján. A 3 tengelyű elektronikus iránytű pontos irányt mutat még álló helyzetben is. Ezen felül a giroszkóp segít a pontosabb helymeghatározásban és a jobb üzemidő elérésében UltraTrac™ üzemmódban. Mindezen felül egy hőmérő is megtalálható az órában, mely további információval segíti túrája során.

Megannyi mód a kapcsolattartásra

Minden fēnix 5 óra támogatja az okos értesítéseket, ha arra alkalmas telefonnal társítja. Fogadhat email vagy SMS üzeneteket vagy riasztásokat az óráján – legyen akár kint az ösvényen vagy éppen a golfpályán, távol az asztalától. További kapcsolt szolgáltatásként automatikus Garmin Connectre feltöltés, vagy a Garmin Connect Mobile alkalmazáson keresztül valós idejű helyzetmegosztás is megtalálható az óra kínálatában.

Egyéni alkalmazások és óraszámlapok

Személyre szabhatja a fēnix 5 óráját a Connect IQ áruházból ingyenesen letölthető szoftverek segítségével. Cserélje le óraszámlapját, töltsön fel új adatmezőket vagy alkalmazásokat és widgeteket igénye szerint.

A Garmin folyamatosan dolgozik több vezető céggel, hogy olyan együttműködést doglozzon ki, ami még több értéket ad órájához. Többek között a Strava, Accuweather és számos más cég kínál alkalmazásokat és fejlesztéseket, mellyel még jobban személyre szabhatja a fēnix 5 óráját, hogy az igazodjon aktív életstílusához.

 

Mutassa személyiségét a csuklóján is

Az ingyenes Garmin Face-It™ alkalmazással még egyedibb számlapokat készíthet fēnix 5 órájára, bármilyen fényképet felhasználva a telefonjáról. Válassza ki a kívánt képet, adja meg az óra típusát, helyezze el a dátumot vagy további adatokat a képen és töltse fel órájára. Legyen akár egy szép tájkép az utolsó futásáról vagy az új kiskutyája, adjon személyiséget órájának vele.

¹A pontosság függ a helytől és az esetleg árnyékoló tényezőktől
²Ha arra alkalmas telefonnal használja; további információ: Garmin.com/BLE
³Ha arra alkalmas szívritmus érzékelővel használja. Egyes modelleknél alaptartozék, másoknál külön vásárolható

A Wi-Fi® a Wi-Fi Alliance bejegyzett védjegye. Az App Store az Apple Inc. védjegye, a Google Play a Google Inc. védjegye.

 

Segítség a vásárláshoz – hívj bennünket: +36 20 3 666 999