GoPro Hero 7 Black

Raktáron

129 990 Ft

Kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!

Megismernéd? Kipróbálnád? Kölcsönözd ki pár napra!

  •  Videó: 4K60, 2.7K120, 1441p120, 1080p240, stb. / végtelenített videó / 15, 30 sec klippel / 8x lassú
  •  Fotó: 12 MP / 30 fps sorozat / egyes fénykép / éjszakai fotó
  • HyperSmooth háromtengelyes videó stabilizálás
  • Vízálló 10 m-ig ház nélkül
  • Hangvezérlés
  • SuperPhoto intelligens fotó optimalizálás
  • Élő közvetítés (Live Streaming)
  • 2″-os érintőképernyő, érintő zoom
  • Arc, mosoly és táj felismerés
  • Portré orientáció

Mennyiség

Ha a felbontás (12MP, 4K/60, 1080/240) nem is változott, a kamera mégis számos  – leginkább az okostelefonok világából ismert – funkcióval bővült.

A SuperPhoto funkcióval a HERO7 Black intelligens módon használja a HDR-t, a tone mapping-et és a zajcsökkentést a felvételek optimalizálására.

A nagy hatékonyságú videó tömörítés (HEVC) használatával a rögzített fájl mérete nagyjából a felére csökkenthető – a kép minőségének romlása nélkül.

A HERO6 lenyűgözően jól teljesítő digitális képstabilizátora most még egy lökést kapott, HyperSmooth elnevezéssel.

Az online megosztási opciókra (Snapchat, Instagram) fókuszálva a fényképeket és a videókat már függőlegesen, portré módban, (akár rövid 15 vagy 30 másodperces videók formájában) is rögzíthetjük, majd a GoPro applikáción keresztül azonnal meg is oszthatjuk.

Szintén újdonság a Live Stream lehetőség – adott esemény élő közvetítése YouTube vagy Facebook Live-on keresztül.

A hétköznapi használatot segíti az arcfelismerés, az érintő-zoom, az időzítő, a könnyebben kezelhető érintőképernyő, a 8x Slo-Mo, és továbbfejlesztett zajcsökkentés.

Ezek mellett megmaradtak a korábbi modelleknél bevezetett hangvezérlés, GPS, RAW fotó készítési lehetőségek is.

 

Rendkívül sima felvétel. Okos felvételi képesség. Kipróbált, és ház nélkül is vízálló. Ez a HERO7 Black – az eddigi legfejlettebb GoPro termék. A HyperSmooth funkcióval stabil videót lehet elérni stabilizátor nélkül. Egy új intelligens fotó üzemmód biztosítja a legjobb, a legtökéletesebb képeket automatikusan. Most az élő átvitellel és a GoPro App alkalmazással megoszthatók a csodálatos pillanatok azonnal. A HERO7 Black a GoPro teljesítményt – és a fényképeket illetve a videókat – egy teljesen új szintre emeli.

Megoszthatók azon élmények, amelyek a telefonnal nem vehetők fel. A HERO7 Black erős, 10 méterig vízálló, és alkalmas minden kalandhoz. A kalandjaidat azonnal megoshthatod a közösségi médián, sőt, videóidat élőben is közvetítheted.

 

GoPro Hero 7 Black használati leírás:

GoPro Hero 7 Black használati útmutató

 

További információk a sportkamera képességeiről

További részletekért a GoPro Hero 7 Black sportkamerával kapcsolatban érdemes a gyártó oldalát felkeresni és ott is tájékozódni.

Ne feledd: nálunk a legjobb árakon bérelheted a GoPro bármelyik modelljét, rengeteg extra kiegészítővel, rögzítővel, 2 db extra akksival, illetve ha meggyőződtél e fent bemutatott akciókamerák erejéről, tudásáról, boltunkban mindegyik GoPro modell elérhető és kollégáink szívesen segítenek a döntésed meghozatalában, igényeid figyelembevételével.

Segítség a vásárláshoz – hívj bennünket: +36 20 3 666 999