Hívj minket, ha a kölcsönzéssel kapcsolatban kérdésed lenne: +36 20 3 666 999

Instax Mini 70 instant fényképezőgép bérlés

2 000 Ft-tól

Kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!

Kölcsönözd ki Instax fényképezőgépünket a legkedvezőbb feltételekkel, akár napi napi 2 000 Ft-ért. Telefonon is lefoglalhatod a készüléket, hívd a +36 20 3 666 999 számot!


Válaszd ki a bérlés kezdő napját, majd a záró napját. A bérlés előtti napon 16 órától elvihető az eszköz, és elég a bérlést követő nap délig visszahoznod. Az elvitel és a visszahozatal napjára nem számolunk bérleti díjat.

További információk a bérlésről

Meg fogsz lepődni, hogy mennyire feldobja egy esküvő (vagy más rendezvény) hangulatát egy Instax fényképezőgép! Kóstolj bele az instant képkészítésbe, emlékezetes élmény lesz!

A kamerához filmet is tudunk biztosítani a kívánt mennyiségben!

Inkább telefonálnál? Szívesen lefoglaljuk Neked!
+36 20 3 666 999

 • Instax mini 70 kölcsönzés

  Dobd fel az esküvő vagy bármely más rendezvény hangulatát egy egyszerűen kezelhető, azonnal előhívódó fényképet készítő instant kamerával!

  A Fuji Instax mini 70-es fényképezőgép nagyon egyszerűen kezelhető, hasonló a régebbi idők Polaroid fényképezőgéphez. Felejthetetlen élményt, nagy örömet és kézzelfogható emléket nyújt a használóinak.

  A géphez természetesen filmet is biztosítunk a kívánt mennyiségben, kedvező áron, így kb. 200 Ft-ra jön ki egy kép elkészítése. A fel nem használt filmet teljes áron visszavásároljuk, így érdemes több filmkazettát vinni, legfeljebb visszahozod a megmaradtakat. Tapasztalatunk szerint nem marad általában film, mert annyira tetszik a vendégeknek a fotózás, hogy addig nem hagyják abba, amíg el nem fogy az összes képkocka!

  Átadáskor szívesen elmagyarázzuk a gép használatát, ami egyébként nagyon egyszerű!

  A géphez pótelemet is biztosítunk.

  A kölcsönzés menete

  Ha Instax mini 70 instant kameránkat ki szeretnéd kölcsönözni, azt megteheted ezen az oldalon a bérlési időszak megadásával, majd a “rendelés” véglegesítésével, de akár emailen keresztül is a gopro@appsolute.hu-ra címezve is foglalhatsz időpontot. Telefonon a +36 20 3 666 999-es számunkon vagy budapesti üzletünkben személyesen is szívesen adunk tájékoztatást bármilyen kérdésben, legyen szó egy kiegészítő beszerzéséről, vagy akár több kamera bérleti konstrukciójáról.

  Az Instax kölcsönzéshez szükséges:

  • Betöltött 18. életév
  • Érvényes személyi igazolvány + lakcímkártya
  • Kaució, mely a kamera sértetlen visszahozatala esetén visszajár.

  Bérleti díjak

  Időtartam Bérleti díj
  1 nap 6 000 Ft
  2 nap 8 000 Ft
  3 nap 10 000 Ft
  4-7 nap 14 000 Ft

  Több alkalom esetén (pl. rendezvényszervezőknek, dekorosoknak) egyedi, kedvezményes díjszabás!

  Kaució: 30 000 Ft

  Használati útmutató

  A géphez kiadáskor használati útmutatót mellékelünk.

  Rövid bemutató videó az Instax Mini 70 használatához