termékkategóriák

iPad kijelzővédő fólia

5 000 Ft

Kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!

Az iPad kijelzőjét megóvja az apró karcolásoktól.

A nálunk vásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre!

iPad és iPad 2/3/4 Retina modellekhez is van fóliánk, azonos áron, matt és fényes felülettel.

iPad 1/2/3/4 előlapi, átlátszó vagy matt felületű fólia:
bruttó 4.500,- Ft


Mennyiség

Bár az iPad kijelzőjének üvegfelülete nagyon ellenálló a karcokkal szemben, nem jelenthetjük ki, hogy 100%-osan karcálló volna.

Homokszemcsék, óraszíj, ékszerek, kulcscsomó illetve bármi ami a közelébe kerülhet könnyen megkarcolhatja a kijelzőt, tehát érdemes lefóliáztatni mielőbb az iPad kijelzőjét. Az általunk kínált kijelzővédő fólia precízen felhelyezve nem látszik, nem befolyásolja a használatot.

A nálunk vásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre!

Ha nálunk vásárolsz akár matt, akár fényes felületű kijelzővédő fóliát és van 5-10 szabad perced, díjmentesen felhelyezzük azt készülékedre, buborék- és pormentesen. Tapasztalatból tudjuk, hogy aki nem gyakran helyez fel fóliát iPad-re vagy iPhone-ra, nagyon könnyen elronthatja a dolgot, buborékos, poros lesz a fólia alatt a kijelző, amitől zavaróvá válik a használata. Mi csak kifogástalanul fóliázott iPhone-et adunk át :)

Fontos: a fólia nem véd üvegtörés ellen, kizárólag a felületet védi a karcolásoktól. A fólia természetesen könnyebben karcolódik, mint az üveg, erre is kell vigyázni, de a szerepe a könnyű pótolhatóságban van, elég évente cserélni átlagos használat mellett.

Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999