Belkin BOOST CHARGE Magnetic Wireless Car Charger

19 990 Ft

Raktáron


Mennyiség

Mágneses töltés útközben

Ezt a vezeték nélküli autós töltőt úgy tervezték, hogy kihasználja az iPhone 12 vagy újabb sorozatú készülékek MagSafe technológiáját. Gyorsan, akár 10 W-os teljesítménnyel töltheted fel iPhone készülékedet az autóban, így mindig feltöltve érkezel meg.

10 W-os gyors vezeték nélküli töltés

Kényelmes, akár 10 W-os vezeték nélküli töltés. 

Egyszerű mágneses igazítás

Ez a mágneses vezeték nélküli autós töltő nagy teljesítményű mágneses modullal rendelkezik, amely biztonságosan rögzíti iPhone 12 vagy újabb sorozatú készülékét az út minden bukkanóján és kanyarján keresztül. A stabil alap és a szellőzőklipsz gondoskodik arról, hogy a szellőzőtartó mindig a helyén maradjon.

Használja függőleges vagy álló helyzetben

Állítsd be lejátszási listádat függőlegesen, és fordítsd el tájképre a GPS alkalmazás megtekintéséhez. Így mindig biztonságban lesz a tiszta kilátás, amikor szükséged van rá.

Egykezes elhelyezés

Zökkenőmentes beállítás és vezetés élménye, csak helyezze iPhone 12 sorozatú készülékét a tartóhoz a rögzítéshez, és indítsa el a vezetést.

Kompatibilis a hivatalos MagSafe tokokkal

Nem kell eltávolítani a tokot, mágneses vezeték nélküli autós töltőnk hivatalos MagSafe tokok használata esetén is rögzít és tölt.

Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999