termékkategóriák

iPhone 7 kijelzővédő fólia

Induló ár: 4 000 Ft

Kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!

Tapasztalatból tudjuk, hogy aki nem gyakran fóliáz iPhone-t, nagyon könnyen elronthatja a dolgot. Mi garanciát vállalunk a munkánkra. A fólia láthatatlan, mégis megvédi a telefondodat az ékszereid, kulcscsomód karcolásaitól.

Fólia típusa


Mennyiség

Homokszemcsék, ékszerek, kulcscsomó illetve bármi, ami a közelébe kerülhet könnyen megkarcolhatja az iPhone 7 kijelzőjét, tehát érdemes a jó minőségű fóliázásról gondoskodni. Az általunk kínált kijelzővédő és hátlapvédő fólia precízen felhelyezve nem látszik, nem befolyásolja a használatot.

Kedvezményes fóliázás az iPhone 7 és 7 plus telefonokra

Készülékvásárlás mellé egyedi, kedvezményes fóliázást biztosítunk!

Tapasztalatból tudjuk, hogy aki nem gyakran fóliáz iPhone-t, nagyon könnyen elronthatja a dolgot, buborékos, poros lesz a fólia alatt a kijelző, amitől zavaróvá válik a használata, ráadásul egy hibás felhelyezés után új fóliát kell vásárolni, ha újra szeretnénk próbálkozni.  Ha mi fóliázzuk a készüléket, garantáljuk a pormentes és buborékmentes felhelyezést. Ha nekünk sem sikerülne elsőre (ez néha velünk is előfordul!), akkor saját költségünkön újrafóliázzuk a készülékedet, mert csak hibátlanul lefóliázott készüléket adhatunk át Számodra!

Üveg vagy műanyag? Fényes vagy matt legyen az iPhone 7 fólia ?

Mindenkinek más és más védőfólia tetszik, ezért fóliázás előtt szívesen megmutatjuk a lehetséges változatokat, melyeket megszemlélhetsz és megtapinthatsz.

A műanyag alapú előlapi fóliánk selyemfényű (matt) és fényes felülettel érhetőek el. A selyemfényű felületű védőfólia kevésbé csillog, erős fényben csökkenti a tükröződést.

A fényes felületű védőfólia nem is látszik a kijelzőre helyezve, így az eredeti üvegfelület tükröződése jellemző rá, viszont a selyemfényűnél kontrasztosabb képet ad.

Az edzett üvegből készült előlapi fólia csak teljesen átlátszó, fényes felületben érhető el. Előnye a keménységében rejlik: egy szerencsétlen ejtést követően ha szerencsénk van, akkor felfogja az ütést és megvédheti a kijelzőnket a töréstől.

A műanyag alapú fólia természetesen könnyebben karcolódik, mint az üveg. Erre is érdemes vigyázni, de a szerepe a könnyű pótolhatóságban van, elég félévente cserélni átlagos használat mellett.

3M hátlapi fóliák

Hátlapi védőfóliáinkat egyedileg terveztük az iPhone 7 és 7 Plus modellekhez a 3M által gyártott autófólia alapanyagból. Kellemes a tapintásuk, nem csúsznak és lehetetlen maradandó karcot ejteni a felületükön öngyógyuló képességük miatt. Akár tokok használata esetén is ajánljuk a hátlap fóliázását, így ugyanis megóvhatjuk a készülékünk burkolatát a tokba került homokszemek karcolásaitól.

Cikkszám: N/A

Kategória:

Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999