Speck Presidio SPORT

9 990 Ft

A Speck Presidio SPORT tokcsalád a SPECK legújabb fejlesztésű, Microban antibakteriális technológiával készült, ütésálló, karcálló és kopásálló tokja, iPhone telefonokhoz.

 

Modell

Szín

Kiemelkedő tulajdonságai:

Háromrétegű védelem:
A Speck Presidio SPORT tokok három rétegből épülnek fel. Finom, bőrszerű tapintású szilikon külső bevonat, polikarbonát héj, valamint szabadalmaztatott IMPACTIUM SHOCK BARRIER ütést elnyelő belső részből épülnek fel.

Megnövelt ütésvédelem:
A tok belsejében speciálisan kialakított IMPACTIUM anyagnak köszönhetően, a tok belső gyűrődést elnyelő zónái ütés hatására összenyomódnak, felveszik és eloszlatják az ütéshullámokat. Ennek a megnövelt ütésvédelemnek köszönhetően a telefon 3 méter magasból történő leesése után is tökéletesen működik.

Microban antibakteriális technológia:
Egy telefonon, ill. telefon tokon átlagosan kb. 365x több baktérium található, mint egy nyilvános illemhely deszkáján.
A Speck Presidio SPORT tokokon alkalmazott Microban antibakteriális technológia megakadályozza a baktériumok szaporodását, ezáltal a kellemetlen szagok és foltok kialakulását is.

Teljeskörű port és gomb védelem:
A tok minden a készüléken található portot és gombot is megvéd a külső behatásoktól (a Lightning csatlakozó nyílást és a némító gombot is!), miközben ugyanolyan könnyű őket használni.

Csúszásmentes szilikon külső bevonat:
A Speck Presidio SPORT tokok csúszásmentes fogást biztosít, még akkor is, ha izzad a kezünk.

Kijelzővédelem:
A megemelt képernyő oldali védőéleknek köszönhetően a tok megóvja a képernyőt az ütődések, és karcolások ellen.

Cikkszám: N/A

Kategória:

Gyártó:

Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999