Belkin Wireless Charging Pad 10W

13 990 Ft

Kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!

Szín


Mennyiség

Belkin BOOST CHARGE Wireless töltőpad 10W 

GYORS VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTÉS

Gyors vezeték nélküli töltés akár 10 W-ig, így mindig biztonságosan megkaphatja a lehető leggyorsabb vezeték nélküli töltést, helyezze telefonját a töltőpadra a gyors és egyszerű töltés érdekében.

 

UNIVERZÁLIS QI KOMPATIBILITÁS

A Qi-kompatibilis telefonokat mind feltöltheti ezzel az egyetlen töltővel. A BOOST CHARGE vezeték nélküli töltőpadot úgy fejlesztették ki, hogy az okostelefonokat a lehető leggyorsabban töltse fel, miközben 5 wattot továbbít az összes többi Qi-kompatibilis eszközhöz.

 

3mm-ig kompatibilis a tokokkal

Töltse fel készülékét a tok eltávolítása nélkül. A BOOST CHARGE vezeték nélküli töltőpadjainkat akár 3 mm-es könnyű műanyag tokokkal való használatra tervezték.

 

A LED-LÁMPA BIZTONSÁGOS ÉS SIKERES TÖLTÉST JELEZ

Idegen tárgyak, például kulcsok és érmék megzavarhatják a töltést, és akár vezeték nélküli töltőkhöz is szükségtelen energiát bocsáthatnak ki, amely megolvaszthatja vagy megrongálhatja a holmiját. Töltse magabiztosan, mivel a fehér LED-es fény azt jelzi, hogy a telefon megfelelően van beállítva és töltődik, míg a sárga fény idegen tárgy jelenlétére figyelmeztet. A fényt kifejezetten úgy tervezték, hogy ne zavarja a környezetet.

 

A QC 3.0 FALI TÖLTŐ KOMPATIBILIS

A Quick Charge 3.0-kompatibilis fali töltő és kábel biztosítja a vezeték nélküli töltő optimális töltését. A mellékelt kábellel a Quick Charge-kompatibilis eszközöket is csatlakoztathatja a fali töltőhöz, hogy nulláról 80% energiát érjen el mindössze 35 perc alatt.

Cikkszám: WIA001vf

Kategória:

Márka:

Értékelések

Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

Még nincsenek értékelések.


Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999