Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999

iPhone 7 Plus kijelzővédő fólia

Induló ár: 5 000 Ft

Kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!

Az iPhone kijelzője elméletileg karcálló. Gyakorlatban sajnos nem mondhatjuk teljesen karcállónak, ezért ajánljuk kijelzővédő fóliánkat iPhone 7 plus készüléked megóvására.

Fóliáinkról itt olvashatsz.

 

Fólia típusa


Mennyiség
  • A nálunk vásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre!

    Homokszemcsék, ékszerek, kulcscsomó illetve bármi, ami a közelébe kerülhet könnyen megkarcolhatja a kijelzőt, tehát érdemes lefóliáztatni mielőbb iPhone-unk kijelzőjét. Az általunk kínált kijelzővédő fólia precízen felhelyezve nem látszik, nem befolyásolja a használatot.

    Ha nálunk vásárolsz akár matt, akár fényes felületű kijelzővédő fóliát és van 5-10 szabad perced, díjmentesen felhelyezzük azt készülékedre, buborék- és pormentesen. Tapasztalatból tudjuk, hogy aki nem gyakran helyez fel fóliát iPad-re vagy iPhone-ra, nagyon könnyen elronthatja a dolgot, buborékos, poros lesz a fólia alatt a kijelző, amitől zavaróvá válik a használata. Mi csak kifogástalanul fóliázott iPhone-et adunk át.

    Fontos: a fólia nem véd üvegtörés ellen, kizárólag a felületet védi a karcolásoktól. A fólia természetesen könnyebben karcolódik, mint az üveg, erre is kell vigyázni, de a szerepe a könnyű pótolhatóságban van, elég félévente cserélni átlagos használat mellett.