Hívj minket, ha kölcsönzéssel kapcsolatban kérdésed lenne: +36 20 3 666 999

Canon 5D Mark 3 váz bérlés

4 500 Ft-tól

Kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!

Kölcsönözd ki Canon EOS 5D Mark III fényképezőgép vázunkat a legkedvezőbb feltételekkel, akár napi 4 500 Ft-ért. A foglaláshoz az alábbi naptárban jelöld ki azt a kezdő és befejező időpontot, ameddig ki szeretnéd kölcsönözni a fényképezőgépet.

Foglalás telefonon: +36 20 3 666 999

 • Canon EOS 5D Mark 3 fényképezőgép váz bérlés a legjobb áron

  A Canon EOS 5D Mark III váz kölcsönzését elsősorban profi filmeseknek és fotósoknak ajánljuk. Rendszeres bérlés esetén kérd egyedi ajánlatunkat! A vázhoz igény esetén objektíveket is tudunk biztosítani, megbeszélés alapján. A vázhoz objektíveket is lehet bérelni, elérhető objektívjeink listáját hamarosan feltöltjük.

  A kölcsönzés menete

  Ha ki szeretnéd kölcsönözni Canon 5D fényképezőgép vázunkat, megteheted ezen az oldalon a bérlési időszak kiválasztásával, majd az “Időpont lefoglalása” gombra kattintás után a szükséges adatok megadásával és a rendelés véglegesítésével. Akár emailen keresztül is lefoglalhatod a kameráinkat: a gopro@appsolute.hu-ra címezve is foglalhatsz időpontot. Telefonon a +36 20 3 666 999-es számunkon vagy budapesti üzletünkben személyesen is szívesen adunk tájékoztatást bármilyen kérdésben, legyen szó egy kiegészítő beszerzéséről, vagy akár több kamera bérleti konstrukciójáról.

  A kibérelt eszközöket csak személyesen tudjuk átadni. A kölcsönzés első napja előtti napon 16 órától átvehető már a készülék. A bérlés utolsó napja után másnap délig kell visszajuttatni hozzánk a kamerát. Ha például hétfőn 16 órakor veszel át tőlünk egy fényképezőgépet és szerdán délig visszahozod, akkor egy nap bérleti díját kell csak kifizetned.

  A bérleti díjat csak készpénzben tudod kifizetni. A kamerabérlési lehetőség egyéni vállalkozó partnerünk szolgáltatása, mely szolgáltatásról adómentes számlát állít ki.

  További tudnivalók

  A kölcsönzéshez szükséges:

  • Betöltött 18. életév
  • Érvényes személyi igazolvány + lakcímkártya
  • Letéti díj, mely a kamera sértetlen visszahozatala esetén visszajár
  • Bérleti díj

  Letéti díj: 500 000 Ft

  A bérleti díj a készülék elvitelekor előre fizetendő. Amennyiben a kikölcsönzött eszköz meghibásodik, megrongálódik, a pótlás, javítás teljes költsége a bérlőt terheli. A költségek kiszámításához figyelembe vesszük a mindenkori szervizdíjakat és kiskereskedelmi fogyasztói árakat.

  Késedelmes visszajuttatás esetén a termék napi bérleti díját számoljuk fel.