GoPro Hero 11 Black bérlés

4 000 Ft-tól

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Kölcsönözd ki kameránkat a legkedvezőbb feltételekkel, akár napi 4 000 Ft-ért. Telefonon is lefoglalhatod kameránkat, hívd a +36 20 3 666 999 számot!


  Válaszd ki a bérlés kezdő napját, majd a záró napját. A bérlés előtti munkanapon, zárás előtt 2 órával elvihető az eszköz , és elég a bérlést követő munkanap délig visszahoznod. Az elvitel és a visszahozatal napjára nem számolunk bérleti díjat. (Hétfői bérlés nem átvehető pénteken és pénteki bérlés sem hétfő 12:00-ig tart. Ebben az esetben egy kedvezményes hétvégi díj kerül felszámításra.)

  További információk a bérlésről

  Extra akkumulátor

  A drónhoz az alaptartozékként mellékelt egy akkumulátor mellé további akkumulátorokat is tudunk biztosítani igen kedvező, fix áron!

  SD Kártya * 

  A kölcsönzéshez feltételei:

  • Betöltött 18. életév
  • Érvényes személyi igazolvány + lakcímkártya
  • Letéti díj, mely a kamera sértetlen visszahozatala esetén visszajár

  Letéti díj: 150.000 Ft

  Amennyiben a kikölcsönzött eszköz meghibásodik, megrongálódik, a pótlás, javítás teljes költsége a bérlőt terheli. A költségek kiszámításához figyelembe vesszük a mindenkori szervizdíjakat és kiskereskedelmi fogyasztói árakat. A bérlés összegét és a letéti díjat csak készpénzben áll módunkban elfogadni.

  Késedelmes visszajuttatás esetén a termék napi bérleti díját számoljuk fel

   

  GoPro tartozékok

  Azt szeretnénk, hogy a kamerát a lehető legkényelmesebben és legbiztonságosabban használhasd a kölcsönzés időtartama alatt, és semmi se akadályozhasson a legjobb felvételek elkészítésében, ezért az összes kiegészítőnket díjmentesen kölcsönadjuk a bérlés időtartamára.

  Elérhető kiegészítőinkről itt tájékozódhatsz, vagy ha vásárolni szeretnél saját példányt (természetesen újat adunk el), kínálatunkat a webshpounkban böngészheted! Ha netán olyan kiegészítőt szeretnél a kamera mellé, amelyet nem látsz a katalógusunkban, írj nekünk, és beszerezzük!

  A kölcsönzés menete

  Ha ki szeretnéd kölcsönözni GoPro Hero11 Black kameránkat, megteheted ezen az oldalon a bérlési időszak megadásával, majd az „Időpont lefoglalása” gombra kattintás után a szükséges adatok megadásával és a rendelés véglegesítésével. Akár emailen keresztül is lefoglalhatod a kameráinkat: a gopro@appsolute.hu-ra címezve is foglalhatsz időpontot. Telefonon a +36 20 3 666 999-es számunkon vagy budapesti üzletünkben személyesen is szívesen adunk tájékoztatást bármilyen kérdésben, legyen szó egy kiegészítő beszerzéséről, vagy akár több kamera bérleti konstrukciójáról.

  A kibérelt eszközöket csak személyesen tudjuk átadni. A bérleti díjat csak készpénzben tudod kifizetni. A kamerabérlési lehetőség egyéni vállalkozó partnerünk szolgáltatása, mely szolgáltatásról adómentes számlát állít ki.

  Tulajdonságok

  Videó: 5.3K 60 FPS, 4K 120 FPS, 2.7K 240 FPS és még több opció / videó loopolás / 8x slo-mo / 24.7MP felbontás

  Fénykép: 27MP / 2x zoom / pillanatkép / éjszakai fénykép / 30 FPS sorozatfelvétel / RAW

  Time Lapse: 5.3K TimeWarp videó / Star Trails / Light Painting / Vehicle Light Trails / 5.3K time lapse videó / time lapse fotózás / 5.3K night lapse videó / night lapse fotózás

  Használati útmutató

  https://www.manua.ls/gopro/hero-11-black/manual

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999