Használt Apple készülékedet beszámítjuk vagy megvásároljuk! További infó

Instax Square SQ20 instant fényképezőgép bérlés

2 500 Ft-tól

Kölcsönözd ki Instax fényképezőgépünket a legkedvezőbb feltételekkel, akár napi napi 2 500 Ft-ért. Telefonon is lefoglalhatod a készüléket, hívd a +36 20 3 666 999 számot!


Válaszd ki a bérlés kezdő napját, majd a záró napját. A bérlés előtti munkanapon, zárás előtt 2 órával elvihető az eszköz, és elég a bérlést követő munkanap délig visszahoznod. Az elvitel és a visszahozatal napjára nem számolunk bérleti díjat.

További információk a bérlésről

A kölcsönzéshez feltételei:

  • Betöltött 18. életév
  • Érvényes személyi igazolvány + lakcímkártya
  • Letéti díj, mely a kamera sértetlen visszahozatala esetén visszajár

Letéti díj: 40.000 Ft

Amennyiben a kikölcsönzött eszköz meghibásodik, megrongálódik, a pótlás, javítás teljes költsége a bérlőt terheli. A költségek kiszámításához figyelembe vesszük a mindenkori szervizdíjakat és kiskereskedelmi fogyasztói árakat. A bérlés összege és a letéti díj esetén csak készpénzes fizetést áll módunkban elfogadni.

Késedelmes visszajuttatás esetén a termék napi bérleti díját számoljuk fel.

A kölcsönzés menete

Ha Instax Square SQ6 instant fényképezőgépünket ki szeretnéd kölcsönözni, azt megteheted ezen az oldalon a bérlési időszak megadásával, majd a “rendelés” véglegesítésével, de akár emailen keresztül is a berles@appsolute.hu-ra címezve is foglalhatsz időpontot. Telefonon a +36 20 3 666 999-es számunkon vagy budapesti üzletünkben személyesen is szívesen adunk tájékoztatást bármilyen kérdésben, legyen szó egy kiegészítő beszerzéséről, vagy akár több kamera bérleti konstrukciójáról.

A géphez kiadáskor használati útmutatót mellékelünk.

Több alkalom esetén (pl. rendezvényszervezőknek, dekorosoknak) egyedi, kedvezményes díjszabás!

Instax Square SQ20 kölcsönzés

Dobd fel az esküvő vagy bármely más rendezvény hangulatát egy egyszerűen kezelhető, azonnal előhívódó fényképet készítő instant kamerával!

A Fuji Instax Square SQ20-as fényképezőgép nagyon egyszerűen kezelhető, hasonló a régebbi idők Polaroid fényképezőgépeihez de új fejlett külsővel és megjelenítő rendszerrel. Felejthetetlen élményt, nagy örömet és kézzelfogható emléket nyújt a használóinak.

A géphez természetesen filmet is biztosítunk a kívánt mennyiségben, kedvező áron, 375 Ft-ra jön ki egy kép elkészítése. A fel nem használt filmet teljes áron visszavásároljuk, így érdemes több filmkazettát vinni, legfeljebb visszahozod a megmaradtakat. Tapasztalatunk szerint nem marad általában film, mert annyira tetszik a vendégeknek a fotózás, hogy addig nem hagyják abba, amíg el nem fogy az összes képkocka!

Átadáskor szívesen elmagyarázzuk a gép használatát, ami nagyon egyszerű!

Hívj minket, ha a kölcsönzéssel kapcsolatban kérdésed lenne: +36 20 3 666 999