MacBook Air – 13 hüvelyk, 128 GB

309 990 Ft

1,8 GHz-es processzor
128 GB tárhely

  • 1,8 GHz-es, kétmagos Intel Core i5 processzor
    (Turbo Boost technológiával akár 2,9 GHz)
  • Intel HD Graphics 6000 grafikus processzor
  • 8 GB memória
  • 128 GB-os PCIe-alapú flash tároló

Már nem forgalmazzuk

A MacBook Air a legnépszerűbb Apple számítógépeink egyike, mivel igen széles körben és nagyon sokoldalúan használható.

Nagyon könnyű gép, szinte alig érezni, hogy a táskánkban van. Ugyanakkor a Unibody kialakításnak köszönhetően kellően merev és erős a váza, ami megfelelő védelmet biztosít neki.

A gép a PCIe-alapú Flash-meghajtónak valamint az Intel Core i5 és i7 processzoroknak köszönhetően villámgyors. Mivel a meghajtóban nincsen mozgó alkatrész, és a hűvös processzorok miatt a ventilátorok lassan forognak, a hangja gyakorlatilag hallhatatlan.

Mégis, legeslegjobb tulajdonsága az, hogy mivel nagyon takarékosan bánik az akkumulátorával, alig kell tölteni. A töltőt legtöbbször otthon is hagyhatjuk: az este feltöltött gépünk másnap egész nap bírni fogja.

Wi-Fi-egysége már 802.11ac szabványú kapcsolatokat is támogat, ami jelenleg az egyik leggyorsabb és legnagyobb hatókörű működést teszi lehetővé. Ha legújabb Airport Extreme vagy Airport Time Capsule bázisállomásod van, a fájlok átvitelére vagy a biztonsági mentésedre fordítandó idő nagyságrendekkel lerövidül.

2016-ban a 13 hüvelykes modellek már alapkiépítésben is 8 GB memóriával érhetőek el, így a most megvásárolt MacBook Air sok-sok évig jövőbiztos befektetés lesz.

Összességében a MacBook Air-t szinte mindenki számára nyugodt szívvel ajánljuk. Ha bármilyen kérdésed merülne fel a géppel kapcsolatban, keress minket bátran bármelyik elérhetőségünkön!

Kategória:

Címkék: ,

Gyártó:

Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999