MacBook Air – 13″ (2019) 256GB SSD

Csak rendelésre!

Induló ár: 509 990 Ft

Kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!

1,6 GHz‑es, kétmagos processzor
256 GB tárhely
Touch ID

  • Retina kijelző True Tone technológiával
  • 1,6 GHz-es, kétmagos, nyolcadik generációs Intel Core i5 processzor (Turbo Boost gyorsítással akár 3,6 GHz)
  • 8 GB 2133 MHz-es LPDDR3 memória
  • 256 GB-os SSD-tároló
  • Intel UHD Graphics 617
  • Touch ID
  • Force Touch érintőpad
  • Két Thunderbolt 3 port

Szín


Mennyiség

A MacBook Air a legnépszerűbb Apple számítógépeink egyike, mivel igen széles körben és nagyon sokoldalúan használható.

Nagyon könnyű gép, szinte alig érezni, hogy a táskánkban van. Ugyanakkor a Unibody kialakításnak köszönhetően kellően merev és erős a váza, ami megfelelő védelmet biztosít neki.

A gép a PCIe-alapú Flash-meghajtónak valamint az Intel Core i5 és i7 processzoroknak köszönhetően villámgyors. Mivel a meghajtóban nincsen mozgó alkatrész, és a hűvös processzorok miatt a ventilátorok lassan forognak, a hangja gyakorlatilag hallhatatlan.

Mégis, legeslegjobb tulajdonsága az, hogy mivel nagyon takarékosan bánik az akkumulátorával, alig kell tölteni. A töltőt legtöbbször otthon is hagyhatjuk: az este feltöltött gépünk másnap egész nap bírni fogja.

Wi-Fi-egysége már 802.11ac szabványú kapcsolatokat is támogat, ami jelenleg az egyik leggyorsabb és legnagyobb hatókörű működést teszi lehetővé. Ha legújabb Airport Extreme vagy Airport Time Capsule bázisállomásod van, a fájlok átvitelére vagy a biztonsági mentésedre fordítandó idő nagyságrendekkel lerövidül.

A MacBook Air Retina kijelzővel rendelkezik, így bármit is csinálsz rajta, gyönyörű lesz. A T2 chipnek és a Touch ID-nak köszönhetően pedig MacBook Air-ed nagyobb biztonságban van, mint valaha.

Összességében a MacBook Air-t szinte mindenki számára nyugodt szívvel ajánljuk. Ha bármilyen kérdésed merülne fel a géppel kapcsolatban, keress minket bátran bármelyik elérhetőségünkön!

Cikkszám: N/A

Kategória:

Címkék: ,

Brand:

Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999