Nem is vesszük észre, de az XPEL fóliagyártó cég termékeivel a mindennapi életben is számos alkalommal kapcsolatba lépünk. Leghíresebb és legkeresettebb darabajait autókon lehet „felfedezni”. A kavicsfelverődések és karcolások ellen bevált fóliát az egyszerű hétköznapi életbe is átemelte a gyártó. ATM-ek, beléptetőkapuk, információs táblák képernyőjét is ezek fedik. Nem csak a sérülésektől véd, hanem a baktériumok megtapadását is erősen megakadályozza. A XPEL fólia egy öngyógyuló anyagból készült, amely arra hivatott hogy, a kisebb karcolásokat és bemélyedéseket rövid időn belül „feltöltse” és megszüntesse azokat. Így szinte mindig tökéletes állapotban lehet készülékünk.

Cégünk már korábban is foglalkozott fóliatervezéssel, de a kész termékekre olykor heteket is vártunk. A saját vágógépünknek hála ezeket a terveket saját magunk tudjuk legyártani. Hogy hogyan lehetünk képesek erre? Azt a következő bolgbejegyzésünkből megtudjátok.

https://appsolute.hu/2021/09/mar-mac-edet-is-tudjuk-foliazni/

Mi mindenkinek aki csak teheti javasoljuk, hogy jó állapotú vagy új készülékét fóliáztassa le nálunk, kedvező árak mellett. A lentebb található készülékeken kívül szinte bármilyen eszközre tudunk fóliát gyártani. Ezzel kapcsolatban keress meg minket e-mailes elérhetőségeink bármelyikén.