EVE – Cam beltéri biztonsági kamera

56 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  A doboz tartalma:

  • Eve Cam
  • USB power adapter Cserélhető fali adapterek (EU, UK, US, AU) 220 cm-es USB kábel
  • Fémlap a mágneses falraszereléshez
  • Csavarok és rögzítők a fémlaphoz
  • Ragasztó a fémlaphoz
  • Használati útmutató

  Rendelhető frissítés


  Mennyiség

  Tulajdonságok:

  Figyeld otthonod éjjel-nappal. Az EVE Cam segítségével részletes értesítéseket kaphatsz az iPhoneodon amint a kamera mozgást vagy hangot észlel. A folyamat során pedig a személyes adataid is védve maradnak.

  Az otthonunk alapvető részét képezi a magánszféránknak. Pontosan ezért fontos, hogy jól válasszunk beltéri kamerát a lakásunkba. Az Eve Cam-et kifejezetten az Apple HomeKit Secure Video szolgáltatásához fejlesztettük, így minden adatodat biztonságban tudhatod az iCloud-ban. A magánélet védelmét szem előtt tartva fejlesztettük már az elejétől kezdve.

  Minden rendben van a nyaralóban? Sokszor csak egy gyors pillantásra van szükség, hogy biztos legyél benne.

  Védd lakásod a betolakodóktól: Amint az Eve Cam mozgást érzékel értesítést küld az iPhoneodra. Ha nem várt vendéged érkezik, így akár azonnal cselekedhetsz, miközben a kamera rögzíti a bizonyítékot.

  Mit csinál a háziállat: Békésen alszik vagy az új kanapét cincálja? Ha megbízol a házikedvencedben, akkor akár ki is kapcsolhatod az őt érintő értesítéseket.

  Otthon van a család: Ellenőrizheted, hogy a gyerekek biztonságosan hazaértek-e. Valószínűleg rendben vannak, de egy apró pillantás sosem árt.

   

  Nincs regisztrációhoz kötve.

  Az Eve nem gyűjti a személyes adataidat, így arra sem kényszerít, hogy fiókot hozz létre vagy regisztráld a kiegészítőket. Ez igaz az Eve Cam-re és bármely más Eve termékre is. Az Eve meghívása az otthonodba egy személyes ügy az egyes tartozékok és közted.

  Nem számít, hogy hol vagy. Amikor a kamera élő közvetítését nézed, akkor azt nem egy kiszolgálón keresztül teszed. Közvetlen és teljesen titkosított hozzáférésed van az Eve Cam-hez az otthonodban.

   

  Rögzítési beállítások.

  Te döntöd el, hogy a kamera rögzít-e minden mozgást, vagy megkülönbözteti-e az embereket és a háziállatokat. Az adatokat biztonságosan, otthon elemezi az Eve. A felvételek így csak akkor kerülnek tárolásra az iCloud-ban, ha teljesülnek a kritériumaid. Ezekhez a felvételekhez pedig csak a Te eszközeid férhetnek hozzá.

   

  Csak akkor működik, ha szeretnéd.

  Nem számít, hogyan használod az Eve Cam-et, Te döntöd el, hogy mikor kapcsoljon be és mikor készítsen felvételt. Állíthatod az Eve Cam-et automatikus kikapcsolásra, amikor mindenki otthon van például.
  Azt is beállíthatod, mikor szeretnél értesítéseket kapni. Az otthoni központként működő Apple TV, HomePod vagy iPad intelligensen meghatározza, hogy egy személy, állat vagy éppen jármű szerepel a videóban.

  A jól látható státusz LED-el a kamera mindig jelzi, hogy be van-e kapcsolva és hogy rögzít-e.

  • Nincs fény – Közvetítés és felvétel kikapcsolva
  • Kék fény – Közvetítés engedélyezve, de inaktív
  • Piros fény – Közvetítés aktív / Felvétel bekapcsolva

  Tárolás.

  Az Eve Cam kizárólag az Apple HomeKit Secure Video szolgáltatását támogatja, ezzel lehetővé téve az Eve Cam által észlelt tevékenységek biztonságos tárolását az iCloudban.
  A HomeKit Secure Video funkció aktív iCloud tárhely előfizetést igényel (nincs az árban). A 200 GB-os csomaghoz egy, a 2 TB-os előfizetéshez pedig akár öt kamerát is csatolhatsz, plusz előfizetés vagy díj nélkül. A kamerafelvételek nem számítanak bele az iCloud tárolási korlátjába. A felvételeket a szolgáltatás tíz napig tárolja, majd automatikusan törli. Ha meg szeretnél tartani egy felvételt, természetesen arra is lehetőséged van, hogy lementsd az Apple eszközödre

  Vezéreld igény szerint.

  Állíts be jeleneteket egy pillanat alatt a Siri, a Control Center vagy az Apple Watch segítségével. Könnyen vezérelheted a kiegészítőket a Home alkalmazásból iPhone, iPad vagy iPod touch készülékeken. Az Eve appban pedig minden részletes beállítási lehetőséget megtalálsz.

  Illeszkedik az ökoszisztémádba.

  Az Eve kiegészítők alapértelmezetten működnek az iPhone, iPad, iPod touch és Apple Watch készülékekkel. Az Apple TV vagy iPad otthoni csomópontként is szolgálhat, hogy automatizálhasd és távolról is elérhesd az okoskiegészítőidet.

   

  • Méretek: 122 x 65 x 60 mm (Ma x Sz x Mé)
  • Vezetéknélküli csatlakozás: WLAN (2.4 GHz/5 GHz)
  • Energiaellátás: 5 V, 1 A max. (USB)

  További információ

  Cikkszám: 10EBK8701 Kategória: Márka:

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999