EVE – LIGHT STRIP – okos LED fénycsík

29 990 Ft

Egyedi, kedvezményes ajánlat: katt ide!

  Ajánlatkérés

  Ha kedvezőbb áron szeretnéd megvásárolni ezt a terméket, kérjük, írd meg nekünk szempontjaidat, és megnézzük, mit tehetünk!

  Rendelhető


  Mennyiség

  Tulajdonságok:

  • Prémium tripla-dióda (1800 lumen) kialakítás képes a legmelegebb és leghidegebb fehér árnyalatok megjelenítésére és a vibráló színskála minden árnyalatát beállíthatod. Emeld a fényerőt a teljes szobád megvilágításához vagy homályosítsd ámulatbaejtő elegáns hatás eléréséhez.
   Minden pillanat tökéletes arra hogy feléleszd az Eve LED fénycsíkot és elvarázsold otthonod.
  • Idézz meg klasszikus színeket, vagy hozd létre saját kedvec árnyalataid. Az Eve LED fénycsík segít kialakítani a tökéletes légkört pontosan úgy, ahogyan azt te megálmodtad. Csupán egy érintés iOS eszközödön vagy Siri hangutasítás az egész.
  • Szekrényen vagy polcon, tükör vagy díszek körül. Mennyezeten vagy szegélylécen. 2 méter hosszával – melyet rövidebbre vághatsz vagy kiegészítheted akár 10 méterig – az Eve okos LED fénycsík életet ad bármely felületnek vagy tárgynak.
  • Állítds be egy pillanat alatt Siri, a Vezérlőközpőont vagy Apple Watch-od segítségével. Könnyedén kezelheted kiegészítőidet az Otthon alkalmazáson keresztül iPhone, iPad készülékeden. Használd az Eve alkalmazást hogy megtekintsd eszközeid részletes feljegyzéseit és hozzáférj eszközeid teljes irányításához.
  • A dobozból kivéve, Eve okos eszközeid egyből működésre készek iPhoneoddal, iPadeddel és Apple Watch óráddal. Távollétedben az Apple TV vagy iPad eszközöd lesz okosotthonod központja, hogy eszközeid távolról irányíthasd míg nem vagy otthon.
  • Az Eve kiegészítők mind HomeKit kompatibilisek. Személyes adataid soha nem kerülnek rögzítésre, soha nem kerülnek feltöltésre semmiylen felhő-szolgáltatásba. Még ha távolról is, az otthoni hub-on kereszül (Apple TV vagy iPad) vezérled Eve eszközeid, minden adat titkosított és lokálisan az iPhone-on vagy iPad-en tárolt.
   Fejlett adatvédelem, kíváló biztonság és ezek nyújtotta nyugalom.

  Méretek:

  • Hosszúság: 2m
  • Szélesség: 15mm
  • Magasság: 4 mm

  Értékelések

  Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

  Még nincsenek értékelések.


  Mondd el a véleményed

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  További információ

  Cikkszám: 10EAS8301 Kategória: Márka:

  Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999