Twinkly 250 LED – 2. generációs okos karácsonyfa izzó

44 990 Ft

Kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!

Tulajdonságai:

Fényfüzér világító hossza: 20 m

+15% Fényerő az előző generációhoz képest

4,3 mm-es RGB diffúziós lencsék

Izzótávolság: 8cm

Időjárásálló (IP44)

Amazon Alexa kompatibilis

Beépített mikrofon

Wifi kapcsolat

Bluetooth kapcsolat

Szín választás

Állítható fényerő

Music sync funkció

Nincs raktáron

Tedd még varázslatosabbá az ünnepeket a 2. generációs Twinkly karácsonyfa izzóval!

Soha nem túl korai elkezdeni a karácsonyi felkészülést! Szerezd be még időben a karácsonyi díszeket és fényeket, és legyen a Te karácsonyfád a legszebb a Twinkly csodálatos fényjátékaival!

Az ingyenesen letölthető alkalmazás galériájában előre beépített fényhatások közül válogathatsz, sőt az internetről még újabbakat is letölthetsz! Ha elég kreatív vagy, még arra is lehetőséged van, hogy saját magadnak készíts teljesen egyedi fényhatásokat!

 

Hanggal vezérelhető

 

Hogy az otthonodban teljes legyen a kényelem, még a telefonodhoz sem kell hozzányúlnod, ha a fényerősségen vagy a színen szeretnél állítani, esetleg ki- vagy bekapcsolnád az izzósort, csupán Alexának kell szólnod, és már minden a történik is a kívánságod szerint. A Twinkly teljes mértékben integrálva van a Google Assistant és az Amazon Alexa rendszerbe.

 

Egy app, számtalan lehetőség

 

A Twinkly alkalmazás segítségével kiválaszthatod és testreszabhatod a legszebb és legkifinomultabb fényhatásokat. A Twinkly folyamatos frissíti és fejleszti ezeket, így évek múltán sem unod meg, minden karácsonyra egy újabbal lepheted meg magadat és szeretteidet.

Twinkly

 

Bármilyen formában

 

A Layout Editor, vagy elrendezés szerkesztő segít Neked abban, hogy szépen illeszkedjenek a fények bármilyen fenyőfa fromához. Az alkalmazás automatikusan felismeri a kiválasztott elrendezést, és ennek megfelelően mutatja be a hatásokat!

Twinkly

 

Csoportba kapcsolás

 

Ha úgy gondolod, hogy a karácsonyfád több fényt érdemel, akkor lehetőséged van több Twinkly összekötésére, es együttes vezérlésére.

 

Twinkly

Twinkly

 

Szinkronizálás

 

Ha például több fenyőfád vagy tujád van a ház előtt, vagy több ablakodban is fenyőágak adják az ünnepi hangulatot, akkor érdemes kipróbálni a Twinkly izzósorok összeszinkronizálását. Lehetőséged van több Twinklyt előre beprogramozni és szinkronban működtetni.

Kategória: Márka:

Értékelések

Olvasd el mások értékeléseit, vagy oszd meg saját tapasztalataidat erről a termékről!

Még nincsenek értékelések.


Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999