Az Apple nagyon ügyesen kitalálta, hogy mobil eszközeinek (iPhone, iPod, iPad) a burkolata igen gyönyörűen kimunkált, polírozott, csillog és villog. Az ember nem tud ellenállni a letisztult szépségnek, és megveszi a terméket, ami viszont igen könnyen megkarcolódik, megkopik a fénye és már nem lesz olyan kívánatos. Így éri el az Apple, hogy a felhasználók, amint lehet lecserélik hibátlan eszközeiket az újabb, csillogó példányra. Ha szeretnéd megőrizni az általad vásárolt iPhone vagy iPad szépségét, fényét akár több éven át,, mi tudjuk rá a megoldást: Fóliázás!

A fólia teljesen észrevétlen marad az eszközön, ugyanakkor az óvatlan zsebkarcoktól tökéletesen megóvja készülékünket.

Blogunkon írtunk már arról, mennyit is ér a gyakorlatban egy kijelzővédő fólia.

Milyen védőfóliákat használunk?

Röviden: a legjobb minőségűeket, amik nekünk is beváltak. A precízen felhelyezett kijelzővédő fólia észrevehetetlenül lapul a kijelzőn, annak fényét teljes mértékben, torzítás nélkül átereszti. A készülék oldalára és a hátlapra tervezett fóliák megóvják a készülék minden oldalát a karcolásoktól.

A fóliákat a kijelző tökéletesen sík felületére helyezzük fel. Ezek a fóliák egy kemény bevonattal vannak ellátva és részlegesen ellenállnak a karcolásoknak. Természetesen egy idő után érdemes cserélni a kijelzőt védő fóliát, hiszen pont ez a lényege: a fólia karcolódik és nem a kijelző, amit igen költséges volna kicserélni.

Megvárható időn belül felhelyezzük a fóliát

Minden nálunk vásárolt fóliát – pormentesen, buborékmentesen és precízen helyezünk fel, pontosan illeszkedve a kijelző felületére. Mi soha nem javasoljuk ügyfeleinknek, hogy vigyék haza a fóliát és majd otthon felteszik. Miért?

A fóliák felhelyezéséhez – főleg nagy felületek esetében (iPad) – a legfontosabb előfeltétel a pormentes környezet. Otthoni körülmények között szinte elkerülhetetlen, hogy porszem kerüljön a fólia alá, hogy aztán mindörökké bosszantóan ott virítson a kijelző közepén. Másik fontos szempont a buborékmentesség és az ujjnyommentesség, amit szintén csak megfelelő körülmények között lehet könnyen elérni.

Szerintünk érdemes rászánni a vásárlás után azt a kis időt, amit a felhelyezés számunkra igénybe vesz, mert mi biztosra megyünk. Rutinosan tudunk már fóliázni. Ha nem sikerülne mégsem a dolog, díjmentesen újra cseréljük a fóliát és ezt addig ismételjük, amíg tökéletes nem lesz :) Egy drágább fóliánál nem érdemes kockáztatni, hogy otthon esetleg nem sikerül. Mert ha nem sikerül, általában többször nem lehet egy fóliával próbálkozni.

Ha nem nálunk vásároltad volna a fóliát, azt is fel tudjuk helyezni készülékedre. A fóliázás ez esetben a modelltől és kijelzőmérettől függ.

Ha nálunk vásárolnál iPhone-t, abban az esetben magát a fóliát kedvezményes áron biztosítjuk és igény esetén installáljuk is a készülékedre! iPhone vásárlása

Gyere el műhelyünkbe!

Műhelyünkben szívesen megmutatjuk saját, fóliázott készülékeinket és ha meg tudtunk győzni, a Te készülékedet is szívesen lefóliázzuk! Üzletünk és műhelyünk címe: 1126 Budapest, Tartsay Vilmos utca 26. Telefonszámunk: +36 20 536 9716. Elérhetőségeink

Tekintsd meg választékunkat! Amennyiben nem találod a készülékedet a listában – legyen az bármilyen Androidos készülék (Samsung, Huawei, LG, Sony, Xiaomi) – akkor is vedd fel velünk a kapcsolatot, tudunk segíteni!

Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999