Minket is nagyon érdekelnek a drónok és kerestük a legjobbat. Úgy hisszük, hogy megtaláltuk! A DJI drónok egyszerűen kezelhetők, biztonságosak és hihetetlen élményt nyújt a használatuk. Kreatív és intelligens felvételi módjaik, rezgéscsillapított, nagyfelbontású kamerájuk segítségével gyönyörű felvételeket készíthetsz Te is. Látogass meg minket budai üzletünkben! Szívesen meghallgatjuk igényeidet, és segítünk kiválasztani a Számodra tökéletes drónt! Sőt, ha szeretnéd, a drón vásárlás mellett a beüzemelésben és az első repülésben is segítő kezet nyújtunk.

Webshopunkban és budapesti drón boltunkban a következő DJI drónokat (és ezek kiegészítőit) tudod megvásárolni: Mavic Air, Mavic Pro, Spark, Phantom, Inspire. A termékeket lejjebb görgetve találod.

Ha nálunk vásárolod meg DJI drónodat, nemcsak ingyenes beüzemelést és tanácsadást biztosítunk Számodra, hanem a későbbiekben is – bármilyen kérdésed merülne is fel – nyugodtan hívhatsz minket telefonszámunkon: +36 20 627 9274

Drónszervizünk által kívülről és belülről is jól ismerjük a DJI kvadkoptereit, ezért biztos lehetsz benne, hogy a legjobb szakmai tanácsokat kapod majd tőlünk.

 

Egyedi ajánlataink

Ha DJI drónt vásárolnál, vedd fel velünk a kapcsolatot, és igényeidet megismerve megpróbáljuk a lehető legkedvezőbb konstrukciót kitalálni Számodra.

Ha kezdő drónos vagy

Ha a vásárlás előtt ki szeretnéd próbálni a Neked tetsző drónt, lehetőséget biztosítunk erre! Munkatársunk segítségével egy előre egyeztetett időpontban kipróbálhatod és megismerheted új drónodat még a vásárlás előtt. A kipróbálás nem kötelez vásárlásra!

Érdekel!

Ha a legjobb drón árat keresed

Ha már jártas vagy valamennyire a drónok világában és DJI drónt vennél, igényeidet megismerve a lehető legkedvezőbb árkonstrukciót fogjuk kitalálni Számodra. A lényeg, hogy jól járj Te is és mi is!

Hívj minket!

Garancia, DJI Care

A DJI drónokra érvényes 1 év garancia mellett lehetőséged van nálunk az – egyfajta biztosítás jellegű garancia kiterjesztés – a DJI Care megkötésére is. Ez megóv téged egy esetleges lezuhanás, beázás költséges javításától is. A DJI Care ügyintézésben segítünk.

Beüzemelési segítség

A drón vásárlás után nem engedjük el a kezed – ha kell, ott leszünk a beüzemelés során, az első szárnybontogatáskor is. Megmutatjuk, mikre érdemes figyelned a felszállás előtt, és hogyan kerüld el a hibás manővereket, a legalapvetőbb drónos bakikat.

DJI drónszerviz

DJI drónok szervizével is foglalkozunk, így vásárlást követően is fordulhatsz hozzánk, ha problémád adódna. Gyári alkatrészekkel, precízen javítjuk meg drónodat, hogy javítást követően is ugyanolyan megbízhatóan működjön, mint újkorában!

A DJI eddigi legkompaktabb és legkönyebb drónja. Súlya mindössze 249 g. Az új DJI Fly alkalmazás leegyszerűsítette a repülési és a tartalomrögzítési élményt, így minden pilóta egyénileg a maximumot tudja kihozni a Mavic Mini-ből.

A Mavic Air a DJI Mavic sorozatának legújabb tagja, amely ötvözi a Spark esetében már megismert, egyszerű kézmozdulatokkal irányatható SmartCapture funkciókat a Mavic Pro által nyújtott legfejlettebb technológiával, mint a háromtengelyes stabilizátor segítségével készíthető 4K videók vagy a HDR fényképek. Mindezt egy légiesen könnyű szerkezetben.

 

Drónozás a filmipar ajánlásával. 120 fps, lassított felvételek, dinamikus kiindulópont, csúcsminőségű felvételek alacsony megvilágításban is – csak hogy néhányat említsünk a rengeteg funkció közül. Professzionális filmes drón a DJI kínálatából. A DJI Inspire-rel minden rendezői elképzelésedet megvalósíthatod.

Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999