MacBook

499 990 Ft-tól, további kedvezményekkel

macbook-2016-gallery1

A MacBook-ot akkor ajánljuk számodra, ha mindened a mobilitás. A gép tömege nem éri el az egy kilogrammot, így szinte észrevétlenül lapul meg táskádban.

Online megrendelés esetén választhatsz egyet ajándékaink közül!

A MacBook processzora annyira hatékonyan működik, hogy a processzornak alig van hőleadása, így nincs szükség ventilátorra. Ennek köszönhetően akkumulátora akár 10 órás üzemidőt is lehetővé tesz egy feltöltéssel. A fürge processzornak és a 8 GB memóriának köszönhetően egyszerre sok alkalmazást futtathatunk lassulás nélkül.

A Retina-felbontású kijelzője az egyik legvékonyabb és legrészletgazdagabb kijelző, mely az IPS technológiának köszönhetően széles betekintési szöget biztosít, fényerejének köszönhetően pedig a szabadban, világos környezetben is jól látható képet ad.

Teljes méretű billentyűzete már az új fejlesztésű pillangó-mechanikára épül, amivel még finomabb és gyorsabb gépelést tesz lehetővé. A megújult billentyűzet mellett már a MacBook érintőpadja is rendelkezik a Force Touch technológiával, amely a lenyomások és érintések erejét is képes észlelni, így még több mozdulatot és parancsot képes felismerni gépünk.

Jövőbe mutató USB-C csatlakozóinak köszönhetően egyre egyszerűbb a külső eszközök és töltők csatlakoztatása: bármilyen eszközt is kapcsolnánk a gépünkhöz, mindegyiknek egyfajta csatlakozója van. Az USB-C csatlakozó alkalmas kép- és hangátvitelre, adatátvitelre és töltésre is. Régebbi szabványú eszközeinket is csatlakoztathatjuk a MacBook-hoz egy egyszerű adapter segítségével.

A MacBook vásárlása során lehetőséged van készülékbiztosítás kötésére is!

 

Vásárlás mellé ajánljuk!

Ha tőlünk vásárolnád Mac számítógépedet, az alábbi kedvezményes szolgáltatásainkat ajánljuk még:

 • Tartalmaidat, dokumentumaidat kedvező áron átköltöztetjük korábbi számítógépedről az újonnan vásárolt Mac-re.

Ha oktatási intézményben dolgozol, tanulsz, vagy ha több terméket is vásárolnál tőlünk (pl. céges beszerzés), kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat!

MacBook
Melyik MacBook-ot választod?

1,2 GHz-es processzor
256 GB tárhely

 • 256 GB-os SSD
 • 1,2 GHz-es, kétmagos Intel Core m3 processzor
  (Turbo Boost technológiával akár 3,0 GHz)
 • 8 GB memória
 • Intel HD Graphics 615

Már nem elérhető.

Induló ár: 499 990 Ft Kiválasztom

1,3 Ghz-es processzor
512 GB tárhely

 • 512 GB-os SSD
 • 1,3 GHz-es, kétmagos Intel Core i5 processzor
  (Turbo Boost technológiával akár 3,2 GHz)
 • 8 GB memória
 • Intel HD Graphics 615

Már nem elérhető.

Induló ár: 619 990 Ft Kiválasztom

Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999