iPhone 7 kijelzővédő fólia

Induló ár: 4 000 Ft

Az iPhone kijelzője elméletileg karcálló. Gyakorlatban sajnos nem mondhatjuk teljesen karcállónak, ezért ajánljuk kijelzővédő fóliánkat iPhone 7 készüléked megóvására.

Fóliáinkról itt olvashatsz

 

Fólia típusa


Mennyiség

Raktáron

A nálunk vásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre!

Homokszemcsék, ékszerek, kulcscsomó illetve bármi, ami a közelébe kerülhet könnyen megkarcolhatja a kijelzőt, tehát érdemes lefóliáztatni mielőbb iPhone-unk kijelzőjét. Az általunk kínált kijelzővédő fólia precízen felhelyezve nem látszik, nem befolyásolja a használatot.

Ha nálunk vásárolsz akár matt, akár fényes felületű kijelzővédő fóliát és van 5-10 szabad perced, díjmentesen felhelyezzük azt készülékedre, buborék- és pormentesen. Tapasztalatból tudjuk, hogy aki nem gyakran helyez fel fóliát iPad-re vagy iPhone-ra, nagyon könnyen elronthatja a dolgot, buborékos, poros lesz a fólia alatt a kijelző, amitől zavaróvá válik a használata. Mi csak kifogástalanul fóliázott iPhone-et adunk át.

Fontos: a fólia nem véd üvegtörés ellen, kizárólag a felületet védi a karcolásoktól. A fólia természetesen könnyebben karcolódik, mint az üveg, erre is kell vigyázni, de a szerepe a könnyű pótolhatóságban van, elég félévente cserélni átlagos használat mellett.

Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999