iPhone 8 Plus kijelzővédő fólia

Induló ár: 5 000 Ft

iPhone 8 Plus fólia díjmentes, szakszerű felhelyezéssel. Fóliáinkról itt olvashatsz.

A fóliázást üzletünkbe betérve is kérheted, de az itteni rendelésed felgyorsítja a munka folyamatát, hiszen mire bejössz hozzánk, a választott fólia már elő is lesz készítve. Természetesen, ha közben meggondoltad magad, a boltunkban még lehetőséged van a fólia típusának (matt, fényes, üveg, előlap, hátlap, stb.) változtatására: minden egyedi igényeidre igyekszünk odafigyelni.

Fólia típusa


Mennyiség

Raktáron

A nálunk vásárolt védőfóliát pormentesen felhelyezzük készülékedre!

Kijelzővédelem a karcok ellen

Az iPhone kijelzője sajnos csak elméletileg karcálló, a gyakorlatban nem teljesen az. Homokszemcsék, ékszerek, kulcscsomó illetve bármi, ami a közelébe kerülhet könnyen megkarcolhatja a kijelző felületét, egy minőségi kijelzővédő fóliával viszont egyszerűen megóvhatod készülékedet. Érdemes tehát iPhone 8 Plus-od kijelzőjét is mielőbb lefóliáztatni.

Az iPhone 8 Plus fólia gyorsan, precízen és díjmentesen kerül fel a telefonodra

Ha nálunk vásárolsz akár matt, akár fényes, akár üveg kijelzővédő fóliát és van 5-10 szabad perced, díjmentesen fel is helyezzük azt készülékedre. Modern eszközparkunknak köszönhetően a fólia felhelyezése garantáltan buborék- és pormentes lesz. Tapasztalatból tudjuk, hogy aki nem fóliáz gyakran, az könnyen elronthatja a dolgot: elég, ha egy picit buborékos, poros lesz a fólia alatt a kijelző, máris zavaróvá válik a használata. Mi csak kifogástalanul fóliázott iPhone-okat adunk át.

iphone 8 plus fólia, iphone 8 plus kijelzővédő fólia, iphone 8 plus kijelzővédő fólia, iphone 8 Plus fóliázás, fóliázás, fólia felhelyezés ingyen

Az általunk kínált kijelzővédő fólia precízen felhelyezve nem látszik és nem befolyásolja a használatot.

Az általunk használt védőfóliák

Érdekel, hogy milyen minőségű kijelzővédő fóliákat használunk? Akkor vess egy pillantást erre az összefoglalónkra.

Fontos: ahogy az összes többi kijelzővédő fólia, úgy az iPhone 8 Plus fólia sem véd üvegtörés ellen, kizárólag a felületet védi a karcolásoktól. A fólia természetesen könnyebben karcolódik, mint az üveg, erre is kell vigyázni, de a szerepe a könnyű pótolhatóságban van, elég lehet félévente-évente cserélni átlagos használat mellett.

Telefonos rendelés: +36 20 3 666 999